10 humoristische bedankjes voor je bruiloft

Bedankjes voor je bruiloft, ontzettend leuk om als herinnering aan jullie trouwdag mee te geven aan je gasten. Zo’n bedankje hoeft niet groot te zijn, het kan ook gaan om een enkel bloemetje, zakje met zaadjes, sterretje of iets anders. Gecombineerd met een leuke, humoristische boodschap is het een origineel en leuk bedankje. Ideetje nodig voor humoristische bedankjes voor je bruiloft? Kijk dan even mee!

Lees ook: Bruiloft bedankjes zelf maken

bedankjes voor je bruiloft

Let love sparkle – sterretjes

Jullie liefde schittert, net als deze sterretjes. Ontwerp (of laat ontwerpen) een leuk kaartje met de tekst die jullie willen vermelden en jullie namen met jullie trouwdatum. Ook leuk: laat gasten dit bedankje niet meenemen, maar laat iedereen een sterretje pakken en steek ze allemaal tegelijk aan. Maak er een momentje van, ook leuk voor de foto’s!

bedankjes voor je bruiloft

Een dikke zoen van ons

Liefde gaat door de maag, en dat is ook zo met dit bedankje. Ik ben zelf gék op zoenen. Dit bedankje kun je ook heel makkelijk zelf maken. Sla een stapel leuke doosjes in (vaak moet je ze zelf nog even in elkaar vouwen) in de kleuren van jouw thema en bestel stickers met de tekst die jij er graag op wilt hebben. Bijvoorbeeld de tekst ‘een dikke zoen van ons’, of jullie namen en de trouwdatum.

bedankjes voor je bruiloft

(Gepersonaliseerde) M&M’s

Iedereen houdt van M&M’s, toch? Doe ze in schattige zakjes en hang er een kaartje aan met Mr & Mrs, plus eventueel jullie namen en trouwdatum. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wist je trouwens dat je ook gepersonaliseerde M&M’s kunt kopen? Deze zijn wel wat prijziger, maar je kunt er van alles op laten zetten.

bedankjes voor je bruiloft
Bron: Bedankjes.nl

Trouwgom

Hoe leuk zijn deze bedankjes voor je bruiloft? Ik ben fan van een frisse adem, en heb dan ook bijna altijd een pakje kauwgom of pepermuntjes bij. Leuk om dan een gepersonaliseerd pakje kauwgom te hebben dat herinnert aan jullie trouwdag. Met een foto van de bruid en bruidegom op het pakje, ook nog eens handig voor na de middernachtsnack.

bedankjes voor je bruiloft

Let love glow-sticks

Ken je ze nog? De glow-sticks die iedereen wel eens om zijn arm heeft gehad, of dat nog wel eens heeft. Op feestjes waar vriendlief moet draaien sta ik regelmatig glow-sticks te breken, zodat ze oplichten. Die deel ik dan vervolgens weer uit aan het publiek (alhoewel ik er zelf ook altijd wel 1 om houdt). Deze glow-sticks zijn ook erg leuk als bedankjes voor je bruiloft!

bedankjes voor je bruiloft

Echt-genootjes

Niet iedereen is gek op borrelnootjes, het is de snack die op feestjes bij ons meestal het langste blijft staan. Maar deze blikjes met echt-genootjes zijn wel heel erg leuk om mee te geven als bedankjes op je bruiloft.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.