17 x de mooiste gevlochten haarstijlen voor bruiden met lang haar

Ik heb al jaren lang haar, en het wordt alleen maar langer. Heel af en toe ben ik het even beu en laat ik er een flink stuk afhalen. Maar dat lange haar, daar blijf ik gek op. Je kunt er zo veel mee!

Ben jij net zo gek op gevlochten haar als ik? Dan vind jij deze gevlochten haarstijlen voor bruiden met lang haar vast fantastisch.

Je kunt je haar op laten steken, maar mooie gevlochten haarstijlen kun je ook laten hangen. Zoals hierboven en hieronder bijvoorbeeld.

Een watervalvlecht is een vlecht zoals je die hierboven ziet. In principe wordt je haar hierbij gevlochten en daarna haal je steeds een plukje haar door de vlecht heen.

Strak vlechten vs. los vlechten

Je kunt een vlecht strak laten vlechten, waardoor je heel goed kunt zien dat het een vlecht is. Of je laat deze los vlechten. Dat houdt in dat de vlecht na het vlechten een klein beetje losser wordt gemaakt door hier en daar wat plukjes bijna los te trekken. Deze gevlochten haarstijlen komen in heel veel verschillende manieren. Laat je inlichten door je haarstylist over wat er mogelijk is met jouw haar.

Ook kun je ervoor kiezen om je haar te laten vlechten en daarna op te laten steken. Bijvoorbeeld met een mooi haarsieraad erin. Hoe gaaf zijn de blaadjes op onderstaande foto? Ik ben fan!

Haarsieraden in je gevlochten haar

Sowieso ben ik wel fan van haarsieraden. Of mooie bloemen in je haar. Wist je dat gipskruid ook vaak gebruikt wordt in bruidskapsels? Het maakt je kapsel net even wat meer ‘af’. In combinatie met een vlecht ben jij een prachtige bruid!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.