3 Lieve last-minute Valentijns DIY’s

Hoera, het is Valentijnsdag! Alhoewel vriendlief en ik dit jaar niets bijzonders doen ben ik toch wel even op zoek geweest naar leuke Valentijns DIY’s. Daar kwam ik deze schattige DIY’s bij tegen en die kon ik jullie niet onthouden.

Lees ook: Hoe ga je om met geheugenproblemen?

Kraskaart tegoedbonnen voor je lief

Ik droom van een heerlijke massage gegeven door mijn lief, maar er moet wel iets heel bijzonders gebeuren wil ik een massage krijgen. Maar op tegoedbonnen staan vaak wel dingen als:

  • Een massage
  • Romantisch diner bij kaarslicht
  • Samen een dagje weg
  • Filmpje kijken naar jouw keuze

Deze tegoedbon kun je maken door jouw cadeau(tjes) op de kaart te schrijven met stift. Teken er bijvoorbeeld een hartje omheen en ga er daarna overheen met waskrijt. Het waskrijt zorgt ervoor dat de verf die je er daarna overheen schildert er ook zo weer af kunt krabben. Je hebt dan dus je eigen Valentijns-kraskaart!

Koffiemok met romantische boodschap

Beschrijf een witte mok met een romantische tekst voor je lief en je hebt een cadeau dat hij altijd zal willen gebruiken. Beschrijf de mok met een watervaste stift en vergeet niet om een halfuurtje op 170 graden af te bakken om hem waterdicht te maken.

Zakje noten

Een ander simpel cadeautje is het geven van een zakje nootjes met daarbij de tekst ‘I’m nuts about you’. Hier in de omgeving is dat ook nog eens leuk te linken aan de carnaval want rond deze tijd wonen wij in Apestad.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.