30 Day Blog Challenge NL #22 – 5 gave YouTube filmpjes

Misschien moet ik het maar eerlijk toegeven, voor ik ging bloggen keek ik niet eens zo veel filmpjes op YouTube. Af en toe, als er iets voorbij kwam in mijn tijdlijn op Facebook of op een leuke blog keek ik naar filmpjes. Maar ik was meer van het geschreven woord. Gave YouTube filmpjes waren aan mij niet zo besteed.

Was, want ik ben om

Ik zeg heel bewust was, want ik ben om hoor. Tegenwoordig volg ik een aantal vloggers op YouTube en zoek ik met grote regelmaat leuke filmpjes op met romantische aanzoeken en DIY’s.

gave youtube filmpjes

Teni van Fitbeauty

Ik heb haar al eens eerder genoemd als blog om te volgen, want het is zo’n inspirerende dame! Tegenwoordig vlogt ze ook, en dat is leeeeeeuuuk. Elke woensdag kijk ik haar vlogs, alhoewel ik nu ik weer werk soms pas op donderdag kan kijken. Ook kijken? Dat kan hier.

Huwelijksaanzoeken die misgaan

Heel zielig natuurlijk, als je huwelijksaanzoek niet loopt zoals verwacht. Maar stiekem ook wel erg grappig om te kijken. En misschien kun je er zelf ooit ook wel om lachen. Ik plaatste twee berichten over mislukte huwelijksaanzoeken:

Flashmobs

Toen ik nog communicatie studeerde was ik al fan van de flashmobs. Steeds als we een opdracht moesten volbrengen keek ik of het niet mogelijk was om een flashmob te organiseren. Leek me erg leuk om een keer te doen! Helaas is het er niet van gekomen, maar wie weet… ooit?

Ook op bruiloften worden wel eens flashmobs georganiseerd, en ik vond daar een paar leuke filmpjes van:

gave youtube filmpjes

Romantische aanzoeken

Ik smelt echt weg als ik weer een romantisch aanzoek tegenkom op YouTube. Sommige zijn heel groots, andere juist weer klein opgezet. Allemaal zijn ze even romantisch, want de partner heeft ontzettend zijn best gedaan om zijn vriendin te verrassen.

#Boos van BNN Vara

Ken jij het YouTubekanaal van #Boos al? Hier worden regelmatig video’s geplaatst met Tim Hofman, die jongeren helpt die boos zijn. Boos op een bedrijf of organisatie, omdat ze oneerlijk zijn behandeld, geen salaris hebben gekregen of er iets anders gebeurd is. Hilarisch om te kijken, mag je zeker niet missen. Kijken kan hier.

Meer dan 5 gave YouTube filmpjes

Hmmm, ik heb iets meer dan 5 filmpjes verzameld… Zelfs 2 kanalen in plaats van filmpjes. Maar er is ook zo ontzettend veel materiaal te vinden! Hoe kun je dan 5 goede filmpjes uitkiezen? Niet dus!

Welke filmpjes missen volgens jou écht in deze opsomming?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.