30 Day Blog Challenge NL #15 – Hoe ziet mijn dag eruit?

Een gemiddelde dag in mijn leven is niet altijd even interessant hoor. Ik ben op het moment veel thuis, omdat ik nog geen baan heb. Bovendien ben ik vaak aan het werk voor mijn blog, en zit ik dus achter de computer. Al dan niet met de televisie aan met een of ander dom programma.

Mijn ochtend

Vriendlief moet er natuurlijk wel gewoon vroeg uit, en die heeft altijd vrij veel moeite met opstaan. Het liefst zet hij dan ook een paar wekkers, zodat hij nog even kan snoozen. Nu ik vaak wat langer in bed kan blijven liggen is het voor hem helemaal moeilijk om op te staan. Toch heeft hij zich nog niet één keer verslapen, dat verdient een applausje.

Rond half acht vertrekt vriendlief en val ik nog even in slaap. Meestal word ik rond 8 uur weer wakker en pak ik mijn telefoon erbij. Even een rondje social media checken en kijken hoeveel bezoekers mijn blog heeft gehad de vorige dag.

Als ik mijn lenzen in heb gedaan en aangekleed ben start ik gauw mijn computer op, om mijn laatste artikel te delen op social media. Pas als het bericht online staat en in verschillende groepen gedeeld is ga ik ontbijten.

Slechte programma’s kijken

Als het nieuws is afgelopen zet ik één van de programma’s aan die ik eerder heb opgenomen. Vaak gaat het hier om programma’s zoals Temptation Island, Ex on the beach, Teen Mom, My 600lb life, Say yes to the dress en andere zooi. Heerlijk, vind ik dat soort programma’s.

Vaak ga ik tegelijkertijd aan de slag voor mijn blog. Onderzoek voor artikelen, schrijven, SEO, thema, beantwoorden van reacties, het hoort er allemaal bij. Ondertussen ga ik dan ook even aan de slag voor de website van mijn schoonouders, een paar updates draaien en wat dingetjes aanpassen.

Voor je het weet is het middag!

Als het op de middag loopt heb ik vaak niet zo veel energie meer, maar moeten er nog wel boodschappen gedaan worden. Dus spring ik mijn bolide en race ik naar de Aldi (we hebben sinds kort een Aldi, heerlijk!) waar ik samen met de rest van de stad boodschappen doe. Serieus, volgens mij is het daar nooit rustig.

Daarna plof ik op de bank en check ik even Instagram, ik heb nog geen tijd gehad om een rondje foto’s te liken. Voor ik het weet belt vriendlief, hij is onderweg naar huis. Wat we gaan eten?

Tijd voor Zumba!

Na het eten kleed ik me vliegensvlug om, want het is tijd voor Zumba! Samen met een groep gezellige meiden doen we twee keer per week dansjes, onder leiding van onze Zumba juf. Een uur lang ga ik helemaal los, om daarna nog even na te praten met een paar meiden.

Eenmaal thuis ga ik lekker in bad, een mooi einde van een toch weer drukke dag.

Lees ook de volgende delen:

2 gedachten over “30 Day Blog Challenge NL #15 – Hoe ziet mijn dag eruit?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.