3x bruidsmake-up voor een winter bruiloft

Veel bruiloften vinden plaats in de zomer, maar een winter bruiloft heeft ook absoluut zijn charme. Bij een winter bruiloft kun je kiezen voor een wat meer opvallende make up met donkere lippen.

Lees ook: 7 bruidskapsels voor bruiden met kort haar

Voordelen winter bruiloft

Een bruiloft in de winter heeft nog een aantal andere voordelen. Zo zijn er minder mensen die dan hun bruiloft plannen, waardoor je meer kans hebt op het scoren van een fotograaf, locatie, weddingplanner enz. Omdat je bovendien buiten het trouwseizoen trouwt, heb je kans dat je iets goedkoper uit bent.

En natuurlijk heb jij sowieso een unieke bruiloft, omdat er niet zo veel mensen zijn die kiezen voor een bruiloft in de winter.

Oogmake-up

Als je kiest voor opvallende lippen, of niet zo houdt van opvallende oogschaduw kun je gaan voor zilveren of witte oogschaduw. Dat geeft je make-up net dat extra winterse tintje.

winter bruiloft

Lippen

Donkere lippen zijn extra mooi bij een winter bruiloft. Ga voor donkerrood of bruin. Past dit echt niet bij jou? Dan zou je kunnen kiezen voor een meer aanwezige make-up bij de ogen en minder opvallende lippen.

winter bruiloft

Of beide

Als jij niet terugschrikt voor wat zwaardere make-up, dan kun je ook voor opvallend ogen én lippen kiezen. Hieronder een paar voorbeelden van hoe je dat zou kunnen doen.

winter bruiloft   winter bruiloft  winter bruiloft

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.