4 tips voor een romantisch aanzoek met kerst

De meeste aanzoeken worden gedaan met de feestdagen. Valentijnsdag, maar ook kerst is erg populair voor het doen van een romantisch aanzoek. Met deze 4 tips doe jij een romantisch aanzoek met kerst.

Lees ook: Leuke save the date ideeën

1. Kies het juiste moment

Het moment weten te kiezen is eigenlijk altijd wel belangrijk, maar ga je voor een aanzoek met kerst, dan is het éxtra belangrijk. Er zijn namelijk zo veel mooie momenten om een aanzoek te doen. Dat kan vóór, tijdens of net na de kerst.

Bedenk van tevoren of je wel of geen toeschouwers wilt terwijl je je aanzoek doet. Ben je er niet 100% zeker van dat ze ja zegt? Dan is het niet verstandig om een aanzoek te doen waar mensen bij zijn. Je partner kan zich dan onder druk gezet voelen.

aanzoek met kerst

2. Locatie, locatie, locatie

Buiten het kiezen van het juiste moment kun je rond kerst ook spelen met het kiezen van een bijzondere locatie. Wat dacht je van een schaatsbaan, op wintersport of tijdens de kerst in Londen? Ook ‘gewoon’ in een restaurant kan een aanzoek in december extra bijzonder zijn. De restaurants zijn immers prachtig versierd en dat maakt je aanzoek met kerst net wat bijzonderder.

3. Als ze het niet verwacht

Vaak voelt een partner een aanzoek wel aankomen. Misschien is jouw partner ook wel gespitst op een aanzoek tijdens de feestdagen. Je kunt haar verrassen door het aanzoek niet tijdens de feestdagen te doen, maar bijvoorbeeld net daarvoor of daarna.

Je kunt daarbij kiezen voor een plek die misschien wel te verwachten is, zoals onder of in de boom. Of ga voor iets wat ze absoluut niet verwacht, door met krijtstift op het raam te schrijven en te tekenen.

aanzoek met kerst

4. Originaliteit is key

Veel meisjes dromen wel van een origineel en romantisch aanzoek. En in deze periode zijn er zo veel mogelijkheden voor een origineel aanzoek, maak daar ook gebruik van. Maak bijvoorbeeld een eigen kerstliedje of adventskalender. Of versier het hele huis met lampjes om haar te verrassen.

Ben je niet zo creatief, maar wil je wel graag iets heel bijzonders maken van je aanzoek? Het belangrijkste is dat je iets doet wat bij jou en je partner past en waarmee je haar verrast en blij maakt. Of dat nou een ring in een boom is of een zelfgemaakt kerstnummer. Het gaat erom dat jullie je relatie een stap verder willen nemen. Hoe, dat is aan jullie.

Aanzoek met kerst niet gelukt? Oud en nieuw!

Lukt het je niet om een aanzoek te doen tijdens kerst? Dan kun je ook nog kiezen voor een aanzoek op oudejaarsavond. Vast heel prijzig, maar hoe gaaf is het om vuurwerk te verwerken in je aanzoek? Of terwijl iedereen om je heen elkaar een gelukkig nieuwjaar wenst in haar oor te fluisteren dat je met haar wilt trouwen. Ik smelt!

Ga jij een aanzoek doen met kerst of oud en nieuw en wil jij je verhaal delen op Loves 2 Love? Stuur dan een mailtje naar info@loves2love.nl.

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.