6 mooie gevlochten en opgestoken bruidskapsels

Het trouwseizoen komt weer steeds dichterbij en dat zorgt ervoor dat ik weer enthousiast op zoek ben gegaan naar mooie bruidskapsels. Dit keer zocht ik naar opgestoken bruidskapsels en vond een aantal hele mooie. Zelf ben ik trouwens echt heel slecht in het opsteken van mijn haar. Leuke vlechtjes, speelse krullen, perfect gestylede lokken… Het is voor mij niet weggelegd.

opgestoken bruidskapsels
Bron: Fabmood

Een haarsieraad gebruiken

Om jouw kapsel iets meer te laten shinen kun je ervoor kiezen om een haarsieraad te gebruiken. Zo’n sieraad kun je aanschaffen in een bruidsjurkenwinkel, maar ook via bijvoorbeeld AliExpress. Kies in alle gevallen iets wat echt bij jou past.

opgestoken bruidskapsels
Bron: Pinterest
opgestoken bruidskapsels
Bron: Pinterest

Bloemen in je haar

Helemaal hip dit jaar (en vorig jaar ook al) is het om bloemen in je haar te doen. Kies wel voor echte bloemen, dat geeft een veel mooier effect dan kunstbloemen. Let hierbij ook op welke soorten je neemt, de ene bloem kan nu eenmaal minder lang zonder water dan de andere.

opgestoken bruidskapsels
Bron: Pinterest

 

opgestoken bruidskapsels
Bron: Teenstylegrace

Vlechten

Wat kan het mooi zijn om vlechten te verwerken in je kapsel. Vroeger vlocht mijn tante regelmatig mijn haren in, maar ook een losse vlecht, fishtail of andersoortig vlecht geeft hele mooie effecten. Ik kijk zelf regelmatig naar YouTubefilmpjes om te zien hoe ik een mooie vlecht kan maken. Met veel oefenen lukt het me dan nog steeds niet. Je kunt ook niet alles hebben in het leven.

opgestoken bruidskapsels
Bron: Pinterest

 

2 gedachten over “6 mooie gevlochten en opgestoken bruidskapsels

  1. Wauw, wat een prachtige kapsels, stuk voor stuk! Ik zou willen dat ik zo handig was met het opsteken van mijn haar. Ik ben daar ook echt niet goed mee 😉

    1. Volgens mij is dat echt alleen weggelegd voor een paar mensen. Die handigheid om je haar mooi te doen. Helaas voor ons 😉

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.