6 x inspiratie voor een speels zomers trouwboeket

Een goed gekozen trouwboeket kan je trouwjurk en jou nog mooier laten uitkomen. Een beetje inspiratie voor een zomers trouwboeket is dan ook nooit weg. Daarom ging ik op zoek naar de mooiste trouwboeketten op Pinterest.

 

zomers trouwboeket
Bron: Pinterest

Herfstkleuren of zomerkleuren?

Oké, bovenstaand boeket bevat misschien meer herfstkleuren dan zomerkleuren, maar het is zo’n mooi boeket dat ik het jullie niet kon onthouden. Bovendien, wie zegt dat je vast moet houden aan een bepaalde kleurenschema? Jouw bruiloft, jouw keuze.

zomers trouwboeket
Bron: Style Me Pretty

Bloemen uit het seizoen

Elk seizoen staan er weer andere bloemen in bloei. Wil je een beetje een betaalbaar trouwboeket, dan kies je het beste voor bloemen uit het seizoen. Benieuwd welke bloemen in welk seizoen goed te krijgen zijn? Ik zocht het voor je uit. Twijfel je? Laat je even inlichten door de bloemist, deze weet ook welke bloemen het beste in welk seizoen kunnen worden gebruikt.

zomers trouwboeket
Bron: Flair.be

Strak of los

Sommige bruidsboeketten zijn onderaan heel netjes bij elkaar gebonden, terwijl andere boeketten dat juist weer niet zijn. Afhankelijk van wat jij wilt kun je aangeven hoe jouw zomers trouwboeket gebonden moet worden. Ga je bijvoorbeeld voor een boeket met veel verschillen in hoogte, zoals hierboven? Dan is het speels om het boeket onderaan niet helemaal dicht te binden.

zomers trouwboeket
Bron: Etsy

Liefde voor pioenrozen

Een prachtig en heel zomers trouwboeket is het boeket hieronder, met pioenrozen. Ben jij in voor een groots en opvallend boeket? Let daarbij wel op dat je zelf niet wegvalt, jij moet in de spotlight staan en niet je trouwboeket!

zomers trouwboeket
Bron: Zankyou – fotocredits Nastja Kovacec

De opvulling van het boeket

De 1 kiest voor een boeket met alleen bloemen, de ander wil ook graag wat groen ter opvulling. Zelf ben ik wel fan van onderstaand zomers trouwboeket, waarbij verschillende schattige bloemetjes worden afgewisseld met groen. Heb jij al genoeg inspiratie voor een prachtig trouwboeke

zomers trouwboeket
Bron: Pinterest

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.