7 bruidskapsels voor bruiden met kort haar

Op je trouwdag besteed je overal extra aandacht aan. Je jurk, make-up en natuurlijk ook je haar. Nu zijn er prachtige bruidskapsels voor vrouwen met lang haar, waarbij je makkelijk kunt vlechten en het haar kunt opsteken. Maar ook voor bruiden met kort haar zijn er veel mogelijkheden rond het kiezen van een bruidskapsel. Ik zocht wat inspiratie voor je, en die vond ik!

bruiden met kort haar
Bron: The wedding socials

Bruiden met kort haar

Soms voelt het als bruid met korter haar alsof er bijna niets mogelijk is met je bruidskapsel. Maar het tegendeel is waar, want ook met kort haar kun je je veel variëren en is er veel mogelijk. Bijvoorbeeld stoere vlechten, of een kapsel met een mooi sieraad.

bruiden met kort haar

Stoer of lief?

Ben jij een stoere bruid, of wil je er juist niet te stoer uit zien? Kies een kapsel dat bij jou past. Ga voor een mooi sieraad of bloemen in je haar om het wat lieflijker te maken. Vlechten kunnen het geheel wat stoerder maken.

bruiden met kort haar

Bloemen in je korte haar

De afgelopen jaren zie je steeds vaker bruiden met bloemen in hun haar. Heel leuk bij bijvoorbeeld een festivalbruiloft of een bohemian bruiloft. Een bloemenkroon kun je laten maken van echte bloemen, of van kunstbloemen. Voor beide valt wat te zeggen. Echte bloemen zien er misschien wat mooier uit en ruiken erg lekker, maar je moet goed opletten dat je bloemen kiest die wat langer zonder water kunnen. Kunstbloemen zien er soms wat minder goed uit, afhankelijk van de kwaliteit die je aanschaft. Goede kwaliteit kunstbloemen zijn vaak duurder in de aanschaf.

 

 

bruiden met kort haar
Bron: Erin and Ray photo

Sieraden in het haar

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten sieraden voor in het haar. Kijk hoeveel bling jij graag wilt toevoegen aan je kapsel en houd dat in je achterhoofd bij het kiezen van een sieraad. Wist je trouwens dat er ook veel bruiden zijn die het sieraad dat ze hebben aangeschaft zelf aanpassen? Door een beetje te knippen kun je iets heel anders maken van het sieraad, zodat het meer bij jou past.

bruiden met kort haar

Hoe korter hoe moeilijker?

Het is waar dat het lastiger is om iets ‘anders dan anders’ te doen met je haar wanneer het kort is. Maar dat betekent niet dat jij niet kunt shinen op jouw bruiloft! Een mooie haarband komt extra goed tot zijn recht in jouw haar.

bruiden met kort haar

Bruiden met kort haar rocken!

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden voor bruiden met kort haar op hun trouwdag. Heb je nog niet genoeg inspiratie? Volg me dan op Pinterest, waar ik regelmatig prachtige bruidskapsels pin.

bruiden met kort haar

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.