7 x de leukste ideeën voor een bruiloft in het buitenland

Ben jij van plan om jouw bruiloft in het buitenland te houden? Misschien ben je dan wel op zoek naar leuke ideeën, en daar help ik je graag bij. Een beetje inspiratie kan nooit kwaad, toch?

Bron: Forevermore bling

Meteen duidelijk maken aan je gasten dat je kiest voor een bruiloft in het buitenland doe je met deze originele uitnodigingen in de vorm van een paspoort. Trek het door en maak van de RSVP kaartjes een boarding pass, strikje eromheen en je kaarten zijn klaar voor verzending.

Bron: Forevermore bling

Een origineel gastenboek op je bruiloft in het buitenland

De kans bestaat dat je minder gasten uitnodigt voor een bruiloft in het buitenland, dan wanneer je diezelfde bruiloft in je eigen land zou vieren. Extra leuk is het dan om uit te pakken met je gastenboek. Kies voor een wereldbol waar je gasten een boodschap op kunnen achterlaten.

Bron: Islands.com

Afhankelijk van welk land je kiest, kun je buiten trouwen. Controleer altijd goed of jouw ceremonie mag plaatsvinden op de plek die je hebt gekozen, en of je hier nog speciale vergunningen voor nodig hebt. In sommige landen mag je zonder problemen op het strand trouwen, maar in andere landen zijn hier vergunningen voor nodig. Zoek het van tevoren uit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bron: Pinterest

Trouwen in (of bij) het water

Het voordeel van trouwen in het buitenland is dat het vaak een stuk makkelijker is om te trouwen bij het water. En dat zorgt voor een heerlijke sfeer!

Bron: Ultimate Bridesmaid

Heb jij bruidsmeisjes? Bij je bruiloft in het buitenland kun je hun kleding afstemmen op de temperatuur, of de locatie waar je trouwt. Een mooiere aankleding kun je je toch niet bedenken?

Bron: Buzzfeed

Genieten van je bruiloft in het buitenland

In het buitenland trouwen staat garant voor een hele bijzondere bruiloft. Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee zult moeten houden.

Bron: Pinterest

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.