Week in foto’s #28 – 7th Sunday en 24-urige werkweek!

Vorige week vierden we weer het grootste feestje in het kleinste hutje op 7th Sunday Festival in Erp. We hadden (zoals tot nog toe elk jaar) geluk met het weer, het was zonnig en WARM! En daarnaast nog ander groot nieuws: ik kan eindelijk minder uren gaan werken! Ik ben er zo ontzettend blij mee. Alhoewel ik, nu het dichterbij komt, ook wel weer na moet gaan denken over hoe te besparen. Je gaat leven naar het salaris dat je hebt en bij 8 uur minder scheelt dat toch wel veel. Dat wordt minder kleding kopen 😉

Lees ook: Week in foto’s #27 – Biesbosch met heel mooi weer!

Glittersssss

Heb jij ook al gezien dat glitters helemaal hot zijn op festivals? Al een tijdje zelfs. Maar ik loop altijd een beetje achter en dus besloot ik dit keer pas voor véél glitter te gaan. Met een glittergezicht, glitterschoenen én een glittertas waren de glitters goed vertegenwoordigd. En heb je mijn coole eenhoornsokken gezien?

De mannen krijgen altijd een hele zak met spullen om uit te delen als ze aan het draaien zijn. Denk aan bellenblaas, maskers, fluitjes, slingers en dus ook bloemetjes voor in je haar. Deze namen we meteen in beslag, want zie je hoe leuk ze zijn? We konden niet anders.

7th sunday

Wat was het ontzettend warm, kun je het al aan ons zien?

7th sunday

Ons feestje

Ik heb het vast al 100 keer aan jullie verteld, maar wisten jullie dat 7th Sunday ‘ons’ feestje is? Mijn wederhelft en ik hebben elkaar daar beter leren kennen en niet veel later waren we officieel een stel. Het blijft dus altijd een bijzonder feestje voor ons. Helaas kreeg ik vriendlief pas ‘s avonds te pakken voor een foto, hij was de hele dag zo druk met draaien.

7th sunday

En ik maakte natuurlijk ook even een selfie, anders is de dag niet compleet. Maar even hè, zie jij ook dat mijn litteken veel minder zichtbaar is dan een half jaar/jaar geleden? Ik begin nu eindelijk te zien dat het er ook weer normaler uit ziet wanneer ik lach. En daar ben ik ENORM blij mee.

7th sunday

Wat een verschrikkelijke foto om mee te eindigen. Als het licht beter was geweest was het een leuke foto geweest. Maar ik wilde hem jullie toch niet onthouden 😉 En vandaag ook nog een speciale shoutout naar Roosmarijn, die ik tegenkwam op 7th Sunday. Wat was het leuk om jou weer even te zien!!

2 gedachten over “Week in foto’s #28 – 7th Sunday en 24-urige werkweek!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.