8 tips zodat jullie de perfecte huwelijksnacht beleven

De druk voor een perfecte huwelijksnacht ligt hoog, maar dat is nergens voor nodig. Hoe jullie de huwelijksnacht ook inrichten, zo lang jullie zelf tevreden zijn is deze geslaagd. Maar om je wel wat ideeën te geven voor een mooie huwelijksnacht kun je rekening houden met de volgende dingen.

1. Maak de perfecte huwelijksnacht bespreekbaar

Wat jullie ook willen, het is belangrijk om het bespreekbaar te maken. Zo hebben jullie niet allebei compleet andere verwachtingen van de huwelijksnacht. Misschien zien jullie allebei wel op tegen de druk van de perfecte huwelijksnacht en gaan jullie liever meteen slapen na de lange dag vol indrukken. Of willen jullie het liefste nog heel lang napraten over wat er allemaal is gebeurd en hoe jullie het hebben beleefd.

2. Hotel of thuis?

Gaan jullie na je trouwdag gewoon naar huis of heb je een hotelkamer (misschien wel een bruidssuite) geboekt? Beiden kan fijn zijn. Jullie eigen huis is jullie plekje en niets slaapt lekkerder dan je eigen bed. Aan de andere kant stappen jullie misschien wel heel snel uit de bubbel van het net getrouwd zijn als je naar huis gaat en daar de normale gang van zaken meteen weer oppakt. Een hotelletje kan dan net iets meer speciaal zijn, bovendien kun je daar roomservice bestellen. Lekker in jullie eigen bubbel!

perfecte huwelijksnacht

3. Eet iets

Tijdens een bruiloft word je geleefd. Veel bruidsparen vergeten dan ook om voldoende te eten en te drinken gedurende de dag. Waar je de huwelijksnacht ook doorbrengt, eet even wat als jullie daar aankomen. Bijvoorbeeld aardbeien gedompeld in chocolade. Niets romantischer dan elkaar aardbeien met chocolade te voeren, met een glaasje champagne erbij. Of water, als je misschien al wat te veel gedronken hebt.

4. Te moe voor seks

Misschien zijn jullie wel te moe voor een wilde nacht. Best begrijpelijk, na zo’n drukke dag. Maar jullie zijn vast niet te moe voor een heerlijke massage. Zorg dat je massage-olie en kaarsjes meeneemt als je naar een hotelkamer gaat en dat alles klaarstaat als jullie thuisblijven. Zoek eventueel wat tips op om elkaar een goede massage te geven. Genieten geblazen, en een perfecte huwelijksnacht!

5. Niet te moe voor seks

Als je niet te moe bent dan kun je de huwelijksnacht op een spannende manier inluiden. Vroeger was het gewoon dat je pas voor het eerst seks had tijdens de huwelijksnacht, maar tegenwoordig is dat voor veel stellen niet meer zo. Misschien wil je wel dat jullie huwelijksnacht net even iets meer speciaal is. Dat kun je op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld door een speeltje te gebruiken, of een ander standje te proberen.

6. Trek iets sexy’s aan

Draag jij shapewear onder je trouwjurk om alle ongewenste randjes te verbergen? Als je een spannende nacht in gedachten hebt wil je dan misschien wel even iets anders aantrekken. Houdt er wel rekening mee dat je kersverse man je waarschijnlijk uit je jurk moet helpen. Als je honderden knoopjes hebt is dat misschien niet zo’n sexy werkje. Neem er rustig de tijd voor en kleed je daarna om in je sexy setje zodat jullie samen de perfecte huwelijksnacht kunnen starten.

perfecte huwelijksnacht

7. Ontbijt op bed

De dag na jullie bruiloft kun je ontwaken vol goede herinneringen, maar je kunt ook een beetje een leeg gevoel hebben. Maandenlang heb je immers naar dit moment toe geleefd en nu is jullie trouwdag voorbij. Begin de dag goed door voor een ontbijt op bed te gaan. Of jij of je lief dat nou verzorgt, of dat jullie het laten bezorgen, het is de ideale manier om de dag vol goede moed te beginnen.

8. Dagje wellness

Heb je een hotel geboekt, dan kun je misschien kijken of jullie hotel ook wellness biedt. Een dagje in de sauna met je partner geeft jullie de rust die je nodig hebt na alle drukte van het organiseren van een bruiloft. Een heerlijker begin van jullie getrouwde leven kun je je toch niet bedenken?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.