8 x de leukste gastenboeken (te koop via Etsy)

Je trouwdag gaat enorm snel voorbij, en daarna heb je alleen nog de foto’s en herinneringen. En je gastenboek natuurlijk! Daar kunnen jullie gasten een lief berichtje, een opdracht of een grappige quote achterlaten voor het bruidspaar. Ik zocht voor jou de leukste gastenboeken uit, die allemaal te koop zijn via Etsy.

1. Foto’s en kaartjes op een bord

gastenboeken
Te koop via Etsy voor €21,61

Speel jij met het idee om een photobooth neer te zetten? Dan is bovenstaand gastenboek misschien wel iets voor jullie. Laat je gasten een tekst schrijven of een foto ophangen zodat jullie je trouwdag nooit meer zullen vergeten. Ga je niet voor de photobooth maar wil je wel foto’s ophangen? Ga dan voor de bruiloft alvast aan de slag met het maken van een paar leuke foto’s van jullie samen, deze kunnen ook prima op het bord gehangen worden.

2. Voor het reislustige bruidspaar

gastenboeken
Te koop via Etsy voor € 46,94

Ga jij voor een reisthema? Dan is dit bijpassende gastenboek ook erg tof. Ben je trouwens op zoek naar meer inspiratie voor een bruiloft in dit thema? Ik schreef eerder over de 7 leukste ideeën voor een bruiloft in reisthema.

3. Wensboom

gastenboeken
Te koop via Etsy voor € 19,44

Wil je geen gastenboek dat je neerlegt en waar mensen iets in moeten schrijven, want: te ouderwets? Gelukkig zijn er tegenwoordig enorm veel verschillende soorten gastenboeken te krijgen, in allerlei vormen. Zoals deze boom, waar je het berichtje als gast in kan hangen.

4. Een puzzel vol liefde

gastenboeken
Te koop via Etsy voor € 14,02

Ben jij gek op puzzelen? Dan zijn de gastenboeken in puzzelvorm absoluut wat voor jou! Bovenstaande is in hartvorm, maar deze gastenboeken komen in allerlei vormen en maten. Bovendien kun je er in sommige gevallen ook nog voor kiezen om een foto van jullie te laten drukken op de puzzel. Nóg persoonlijker kan bijna niet!

5. Message in a bottle (oké, pot)

gastenboeken
Te koop via Etsy voor € 12,04

Ken je die ‘kletspot’? Ik zie ze tegenwoordig steeds vaker verschijnen. Een pot die vol zit met briefjes om bijvoorbeeld het gesprek met elkaar aan te gaan. Zo’n pot kun je ook regelen als gastenboek. Je gasten schrijven dan een boodschap voor jullie op, of een opdracht en die lees je later nog eens terug.

6. Geen gastenboek, maar een bucket list

gastenboeken
Te koop via Etsy voor € 24,08

Gastenboeken? Dat heeft toch iedereen.. Pas echt origineel wordt het als jullie gasten een ding voor op jullie bucketlist mogen bedenken. Bedenk van tevoren of jullie alle onderwerpen ook écht gaan uitvoeren. Onze vrienden kennende zouden er namelijk ook best wat dingen tussen kunnen zitten die ik NOOIT wil gaan doen.

7. Gastenboek met hartjes

gastenboeken
Te koop via Etsy voor € 32,50

Hier liet ik al eens een ontzettend leuke DIY van zien, maar gemakkelijk is die niet. Ben jij van het gemak, dan kun je ervoor kiezen om dit leuke gastenboek met hartjes gewoon aan te schaffen.

8. Nog meer bomen (en hartjes)

gastenboeken
Te koop via Etsy voor € 60,00

Wil je niet dat jouw gastenboek in een la belandt en je er bijna niet meer naar omkijkt? Kies dan voor een gastenboek dat je aan de muur kunt hangen. Zoals de boom hierboven, waar elke gast wat op een hartje kan zetten.

Welke gastenboeken passen bij jou?

Zoals je ziet is er keuze genoeg qua gastenboeken. Een gastenboek kiezen kan dan ook best lastig zijn. Houd rekening met jullie budget en kies iets wat bij jullie past.

*Bevat affiliate links. Lees hier meer over in mijn disclaimer.

2 gedachten over “8 x de leukste gastenboeken (te koop via Etsy)

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.