Naar All you need is love en de Ladies Night bij Kinepolis

Ben jij al eens naar een Ladies Night in de bioscoop geweest? Het is niet alleen een avond naar de film, maar echt een avondje uit. Ik werd dan ook erg enthousiast toen ik bij Kinepolis een Ladies Night mee mocht gaan maken. Ik vroeg mijn moeder mee, die ook altijd in is voor een leuke avond en samen gingen we op weg naar All you need is love en de Ladies Night bij Kinepolis Den Bosch.

Warm welkom

Bij binnenkomst mogen we meteen kiezen uit een glaasje champagne of een glaasje jus. Met onze drankjes lopen we vervolgens verder naar boven, waar verschillende kraampjes staan. Het eerste wat ons opvalt zijn de mooie boys die met ontbloot bovenlichaam bij een photobooth staan. Mijn moeder ziet het niet zitten om op de foto te gaan, maar ik vind dat ik alles moet testen. Dat doe ik natuurlijk voor jullie, mijn lezers ;).

Voor we in de rij (ja er is een enorme rij) aansluiten bij de photobooth lopen we eerst een rondje langs de andere kraampjes. Met ons drankje in de hand kijken we bij sieraden, tassen, portemonnees, geurkaarsen en kopen we een kerstcadeautje bij de Oriflame stand.

Op naar de halfnaakte mannen!

Dan is het tijd om in de rij te gaan staan voor een foto met de halfnaakte mannen. Ik ben de jongste die in de rij staat en als de vrouwen om me heen horen dat ik in mijn eentje met ze op de foto ga beginnen ze helemaal te giebelen. Helaas (of gelukkig?) werkt de flitser na de 1e foto niet en mag ik het nog een keer proberen. De mannen heb ik meteen al ingelicht over het feit dat ze straks online te zien zijn en dat ik dus een beetje debiel ga doen op de foto. Ze denken enorm leuk mee en tillen mij (wat een kracht, heren!) met zijn tweeën op.

Lot uit de loterij

Met toch wel een beetje een rood hoofd gaan we gauw de zaal binnen, want die is inmiddels al open. Bij binnenkomst krijgen we een lootje, want op Ladies Night is er traditioneel een loterij. We zoeken onze plek op in de al best wel volle zaal en kijken snel in de goodiebag die al klaar staat op de stoel. Alles wat we nodig hebben voor deze film zit erin; chips, wat te drinken, zakdoekjes, tictacs en nog wat andere hebbedingetjes. Als iedereen haar plaats heeft gevonden pakt een man in pak de microfoon en heet ons welkom.

Op een sta-tafel vooraan in de zaal staan verschillende cadeaus te wachten om uitgereikt te worden. Daarnaast staat 1 van de halfnaakte mannen, waar de presentator duidelijk ook een oogje op heeft. Hij weet het erg leuk te brengen en brengt de zaal in een opperbest humeur terwijl ondertussen de lootjes worden getrokken. Helaas winnen wij niets, volgende keer beter?

Over de film

Bijna elk jaar kijken we bij mijn schoonouders naar All you need is love en het leek mij dan ook wel grappig om naar een film te gaan die over het programma gaat. Vanzelfsprekend is het een heerlijke feel good movie, die wel een béétje cheesy was op sommige vlakken. Zonder te veel over de inhoud weg te geven, sommige dingen in het verhaal kloppen niet. Maar goed, ik moest huilen, ik moest lachen dus die foutjes worden vergeven. Het is geen film die ik op dvd/blu-ray zou willen hebben, maar desalniettemin heerlijk tijdverdrijf. Dat, én de leuke Ladies Night zorgde voor een zeer geslaagde avond.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.