Alle GRATIS printables op Loves 2 Love

Op Loves 2 Love zijn inmiddels een hele hoop gratis printables te vinden die jij kan gebruiken voor jouw bruiloft. Van save the dates (of deze) tot photobooth props en van naamlabels tot trouwbingo. Ik zet ze allemaal voor je op een rijtje!

Gratis printables

Veel van wat ik plaats op Loves 2 Love is gratis voor jou, als lezer. Dat doe ik, omdat ik bruidsparen graag help bij het organiseren van hun perfecte trouwdag. Dat kost mij wel tijd en energie, maar als ik er mensen blij mee kan maken dan heb ik dat er altijd voor over. Maak jij gebruik van een van de printables van Loves 2 Love? Dan waardeer ik het enorm als je een foto plaatst in de reacties of via social media en mij daarin tagt.

gratis printables

Printables voor jou en je gasten

Twijfel jij nog hoe je jouw bruidsmeisje gaat vragen? Dat hoeft niet langer, want met deze gratis printable kun jij je vriendin als bruidsmeisje vragen. Ook meteen aan de slag met de zitplaatsverdeling aan de eettafel? Hoe leuk is het om die verdeling op een chique kaartje te zetten? Dat doe je met de printable tafelkaartjes voor jullie diner.

Bruiloft quotes

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een unplugged wedding, maar hoe geef je dat dan op een leuke manier aan bij je gasten? Dat kun je doen door een quote te plaatsen bij de ingang van jullie locatie, op die manier kan niemand vergeten dat jullie een unplugged wedding willen.

Daarnaast kun je je bruiloft ook nog aankleden met verschillende quotes en kun je de gasten aanmoedigen om geen kant te kiezen, maar om lekker door elkaar te gaan zitten. Na de ceremonie is ten slotte iedereen familie!

DIY’s, maaltijdplanner en verzoeknummers aanvragen

Naast gratis printables staan er op Loves 2 Love ook een hele hoop DIY’s. Vaak zijn deze gevonden na een lange online zoektocht, maar vrij recent maakte ik er zelf een. Dit DIY bedankje kwam samen met een printable en staat daarom in deze lijst.

Daarnaast begon ook ik het nieuwe jaar weer met goede voornemens, en daarom ontwikkelde ik een maaltijdplanner. En de allernieuwste printable is er eentje waarmee je verzoeknummers kunt aanvragen bij de DJ. Welke printable ga jij gebruiken voor jouw bruiloft?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.