Over

Blog over liefde

Welkom op mijn stukje internet, waar ik blog over liefde, relaties en trouwen. Want wie houdt er nou niet van de liefde? Mijn blog staat dan ook in het teken van de liefde. Je vindt hier veel artikelen over relaties en trouwen. Ook vind je hier DIY’s, gezonde en ongezonde recepten en persoonlijke artikelen.

Wie ben ik?

Even voorstellen, Anne. Nog vrij jong (26) met een iets oudere vriend (34). Samen sinds 2012 en inmiddels samenwonend in een prachtig huis met heerlijke tuin én mega-super-hip-en-heel-erg-groot bad. Om het plaatje compleet te maken mag een huisdier niet ontbreken, graag stel ik dan ook onze parkiet Pino voor:

Ik weet het, ik vind hem ook erg schattig! Vooral wanneer hij slaapt en geen pogingen doet om mijn interieur, kussens, computer of mij te slopen ;).

Hoe het allemaal begon

De start van deze blog heeft een minder spannende reden dan velen van jullie misschien gehoopt hadden. Het was, jawel, een schoolopdracht. Met een verplicht aantal posts, teksten die ergens op moesten slaan en posts die ik anders misschien niet geplaatst had. Inmiddels heb ik de periode ‘school’ achter me gelaten, maar blog ik nog steeds. Dat is met ups en downs gegaan.

Februari 2016 veranderde er een hoop in mijn leven, ik zag namelijk een auto over het hoofd en belandde op een onzachte manier op de motorkap. Vanaf dat moment stond mijn blog in het teken van alles wat ik daarna meemaakte.

Het ongeluk veranderde mijn leven, maar heeft ook mijn passie voor bloggen weer aangewakkerd. Vanaf december 2016 ben ik dan ook dagelijks gaan bloggen, iets wat ik nog steeds met veel plezier doe. Vanaf dat moment ben ik ook weer gaan bloggen over andere dingen dan alleen mijn persoonlijke leven. Onder andere blog ik weer over heerlijke recepten, sport en heeeeeeel veel liefde.

Ik sta altijd open voor samenwerkingen. Je kunt hierbij denken aan advertorials, reviews, events, winacties of iets anders. Neem gerust even contact op via info@loves2love.nl

 

Liefs, Anne

blog over liefde

Volg je mij al op Facebook, Twitter of Instagram?

3 gedachten over “Over

  1. Pingback: Over MIJ |
  2. Hallo, ik ben bij toeval op je website beland en lees dat je open staat voor samenwerking. Ik ben videograaf van o.a. Bruiloften en wil best wel een samenwerking. Ik zal je binnenkort een e-mail sturen.

    Groet, CVD-Video, Kees van Duijvenbode

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.