Over | Loves2Love - Omdat iedereen van de liefde houdt

Over Loves 2 Love

Omdat het fijn is iets meer over degene 'achter de blog' te weten
 

Het ontstaan van Loves 2 Love

Welkom op Loves 2 Love, het platform waar je terecht kunt als aanstaande bruid of bruidegom of wanneer je net zo gek bent op de liefde als ik. Want iedereen houdt toch van de liefde? Hier vind je niet alleen artikelen met tips en tricks rondom je huwelijk, ik schrijf ook over relaties, DIY’s en deel soms artikelen over wat mij bezig houdt. Want het is ook fijn om de persoon achter de blog te leren kennen, toch?

Loves 2 Love ontstond vanwege een schoolopdracht en was in eerste instantie niets anders dan een middel om een voldoende te scoren. Maar het trok mij meer dan ik wilde toegeven en vanaf die tijd heb ik met vlagen geschreven. In december 2016 besloot ik het professioneler aan te pakken en daar is deze versie van Loves 2 Love uit ontstaan.


 

Van ms. naar mrs.

Even voorstellen, mijn naam is Anne. 28 jaar oud en sinds 2012 samen met mijn wederhelft. In juni 2019 vroeg vriendlief mij op een ontzettend romantische manier ten huwelijk tijdens het festival 7th Sunday (lees er hier alles over) en sinds juni 2020/augustus 2020 zijn wij officieel man en vrouw. Corona zorgde voor wat uitstel, dus hebben wij onze bruiloft in 2 keer gevierd.

Wist-je-datje: de eerste vraag na ‘Ik blog over trouwen.’ is vaak ‘Oh, je wilt zeker zelf graag trouwen en geeft hem een duwtje in de goede richting.’ Met een dikke vette knipoog erbij. Ik moet jullie teleurstellen, nee ik ben niet gaan bloggen omdat ik graag wil trouwen. Lijkt me ook niet helemaal de juiste manier om je vent zo ver te krijgen, jou wel?


 

Samenwerken?

Ik sta altijd open voor samenwerkingen. Je kunt hierbij denken aan advertorials, reviews, events, winacties of iets anders. Neem gerust even contact op via info@loves2love.nl

Liefs, Anne

Volg je mij al op Facebook, Twitter of Instagram?