Over Loves 2 Love

Loves 2 Love/Houden van de liefde

Welkom op Loves 2 Love, het platform waar je terecht kunt als aanstaande bruid of bruidegom of wanneer je net zo gek bent op de liefde als ik. Want iedereen houdt toch van de liefde? Hier vind je niet alleen artikelen met tips en tricks rondom je huwelijk, ik schrijf ook over relaties, DIY’s en deel soms artikelen over wat mij bezig houdt. Want het is ook fijn om de persoon achter de blog te leren kennen, toch?

Loves 2 Love ontstond vanwege een schoolopdracht en was in eerste instantie niets anders dan een middel om een voldoende te scoren. Maar het trok mij meer dan ik wilde toegeven en vanaf die tijd heb ik met vlagen geschreven. In december 2016 besloot ik het professioneler aan te pakken en daar is deze versie van Loves 2 Love uit ontstaan.

Ga ik trouwen? Ben ik al getrouwd?

Even voorstellen, mijn naam is Anne. 26 jaar oud en al zo’n 6 jaar samen met mijn wederhelft (34). Gezien onze tijd samen, het feit dat ik mijn ware liefde heb gevonden en ik gek ben op trouwen, zou ik het best zien zitten om in het huwelijksbootje te stappen. Vriendlief is daar nog niet helemaal over uit, en dus ben ik nog niet getrouwd.

Wist-je-datje: de eerste vraag na ‘Ik blog over trouwen.’ is vaak ‘Oh, je wilt zeker zelf graag trouwen en geeft hem een duwtje in de goede richting.’ Met een dikke vette knipoog erbij. Ik moet jullie teleurstellen, nee ik ben niet gaan bloggen omdat ik graag wil trouwen. Lijkt me ook niet helemaal de juiste manier om je vent zo ver te krijgen, jou wel?

Samenwerken

Ik sta altijd open voor samenwerkingen. Je kunt hierbij denken aan advertorials, reviews, events, winacties of iets anders. Neem gerust even contact op via info@loves2love.nl

 

Liefs, Anne

blog over liefde

Volg je mij al op Facebook, Twitter of Instagram?

3 gedachten over “Over Loves 2 Love

  1. Pingback: Over MIJ |
  2. Hallo, ik ben bij toeval op je website beland en lees dat je open staat voor samenwerking. Ik ben videograaf van o.a. Bruiloften en wil best wel een samenwerking. Ik zal je binnenkort een e-mail sturen.

    Groet, CVD-Video, Kees van Duijvenbode

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.