Een aparte speech op een bruiloft geven? Doe het zoals dit bruidsmeisje!

Een van de meest beschamende dingen voor het pasgetrouwde stel zijn vaak de speeches van familieleden. Alle dingen die je als kind hebt uitgespookt worden ineens uitgelicht in een hopelijk niet te langdradige speech.

Want laten we eerlijk wezen, niet iedereen heeft een talent om te speechen. Sommige mensen gaan staan en vertellen zó hun verhaal, zoals bijvoorbeeld mijn oude baas. Bij bijeenkomsten had hij geen briefje, notitie of hulp nodig. Hij ging staan, begon zijn verhaal, en wist de draad meteen weer op te pakken als er een vraag tussendoor kwam.

Een leuke speech verzinnen

Hoe moeilijk is het om een leuke speech te verzinnen. Eentje waarin je de bruid of bruidegom net voldoende voor gek zet, lieve dingen zegt over het pasgetrouwde stel én grappig bent.

Je kunt hiervoor zelfs hulp inschakelen. Er zijn professionals die je kunnen helpen bij het schrijven van je speech. Natuurlijk kun je ook een familielid vragen om mee te denken bij het schrijven van je speech. Eentje die misschien grappiger is dan jij, of makkelijker een verhaal in elkaar draait.

De aparte speech van dit bruidsmeisje

Het bruidsmeisje in onderstaand filmpje ging wel voor een hele aparte speech: ze rapte deze op de muziek van Ice, Ice baby. Het verrast het bruidspaar op een hele positieve manier en is ontzettend leuk om te zien. Dus, mocht jij nog een leuke manier zoeken voor een speech, rap hem gewoon!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.