Bloggende/vloggende bruiden gezocht

Ben jij verloofd en druk bezig met het plannen van jullie bruiloft? En vind je het leuk om daarover te schrijven voor een breed publiek? Of misschien heb jij de beste tips voor aankomende bruidsparen, die je graag met ze wilt delen. Vind jij het bovendien leuk om de voorbereidingen op je bruiloft te filmen, of ben jij een echte DIY-bruid en maak je anderen blij met je tips en trucs? Dan is Loves 2 Love op zoek naar jou!

Wat wordt er van je verwacht?

Loves 2 Love is op zoek naar aanstaande bruiden die voor een langere periode willen bloggen/vloggen voor Loves 2 Love. Dat betekent eens per week, om de week of eens per maand een artikel of een filmpje. Hoe je deze artikelen of filmpjes inricht, dat is aan jou. Wel behoud ik mij het recht op eindredactie voor.

bloggende bruiden

Wat vind ik belangrijk?

Bij het schrijven van artikelen, vind ik verschillende dingen belangrijk. Zo waardeer ik het als je kwalitatief goede stukken schrijft, en zou het ook fijn zijn als je een vlotte schrijfstijl hebt. Tegelijkertijd wil ik niet dat deze eisen je afschrikken, want ook ik ben ooit begonnen met iets minder fijn leesbare stukken. Twijfel je over jouw schrijftalenten, maar wil je het graag proberen? Neem dan vooral contact met me op, dan bekijken we samen de opties.

Wat ik belangrijk vindt:

  • Dat je kwalitatief goede stukken schrijft
  • van minimaal 300 woorden
  • Dat je een vlotte schrijfstijl hebt

Bij het maken van video’s:

  • Dat je goed bent met editten
  • je filmpjes een duidelijk onderwerp hebben

Wat krijg je ervoor terug?

Helaas is er geen budget beschikbaar, simpelweg omdat Loves 2 Love een hobbyproject is. Lijkt het jou leuk om aan dit project bij te dragen? Dan krijg je er eeuwige dankbaarheid en een groot lezersaantal voor terug. Mail me voor meer info en bij interesse op info@loves2love.nl of laat hieronder een reactie achter.