Bloggende bruiden

Het plannen van een huwelijk kan erg lastig zijn. Je hebt het nog nooit eerder gedaan (oké, in de meeste gevallen dan) en weet dus ook niet precies wat je moet doen. Hoe doen andere bruiden dat? Waar lopen zij tegenaan en denken zij misschien aan andere punten dan die jij op je netvlies hebt? Deze bloggende bruiden vertellen op Loves 2 Love alles over het organiseren van hun bruiloft en waar zij tegenaan liepen.

Bloggende bruiden

De een is al getrouwd, de ander gaat nog trouwen. Ze zijn van alle markten thuis deze bloggende bruiden. Ben jij ook zo benieuwd naar hoe zij hun bruiloft organiseren en waar ze tegenaan lopen? Lees dan gauw verder!

Bruid Jolien

Gastblogger Jolien is 26 jaar oud en woont in België. Op 16 juli 2016 trouwde zij met Jonas, die trouwfotograaf
is. 

Bruid Daphne

Gastblogger Daphne is 39 jaar en woont in de Flevopolder. 19 mei 2018 trouwde zij met haar grote liefde. Ze was al eens getrouwd en dacht dat ze dit nooit meer zou meemaken. 

Bruid Tineke

Gastblogger Tineke is 25 jaar en is getrouwd op het IJsselmeer. Ze leerde haar man kennen via het internet. Lees hier over haar voorbereidingen.

Bruid Lina

Gastblogger Lina is 30 jaar en woont in België. 15 september 2018 is zij getrouwd met haar grote liefde. Zij wachtte niet af tot hij een aanzoek
deed maar draaide het om.

Bruid Gwendy

Gastblogger Gwendy is 26 jaar oud en woont in België. Op 4 mei 2019 trouwt zij met Benjamin, terwijl zij dacht dat ze nooit iemand tegen zou komen. Lees elke maand over haar avonturen.

Bruid Paulien

Gastblogger Paulien is 29 jaar oud en dacht nooit aan trouwen. In september 2018 trouwde zij met haar danspartner Yu.