Boho wedding, iets voor jou? Boho styled wedding shoot

Een paar maanden geleden zeiden Lieke en Ivo al ‘ja’ tegen elkaar, maar het kapsel van Ivo zat die dag niet zoals gehoopt. Dat klinkt natuurlijk een beetje raar, zoiets zou je eerder verwachten bij de bruid. Met zijn vrijgezellenfeest was er een figuur in zijn haar geschoren en helaas was dat nog niet terug gegroeid op hun grote dag. Inmiddels is zijn haar weer zoals het hoort te zijn, en het bruidspaar heeft genoten van deze styled shoot in Boho wedding stijl.

boho wedding

Mijn eerste styled shoot

Halverwege oktober was het eindelijk zo ver, na eerst verzet te zijn vanwege het slechte weer leek het die dag ineens wel zomer. Op uitnodiging van Nadja, weddingplanner van To the moon and back was ik aanwezig  bij deze styled shoot. En wat voor 1.

Boho wedding stijl

De bohemian stijl is al langer bekend, maar deze zien we steeds vaker terug bij bruiloften. Bij deze styled shoot is het thema perfect doorgevoerd, zoals terug te zien is op de foto’s. Mede organisator Marieke zorgde naast de styling ook voor de prachtige handlettering (kon ik dat maar, heel gaaf!) en Puur 13 zorgde ervoor dat alle bloemen perfect binnen het thema pasten.

boho wedding

Fotografie

Met niet 1, maar 2 fotografen was er zeker genoeg keuze uit foto’s. Het was dan ook lastig om een selectie te maken van de foto’s die als eerste hier verschijnen. De fotografen bij deze shoot waren Sandy Peters en Iris Wuijster, en zeg nou zelf: ze hebben echt gave foto’s gemaakt. De komende periode kunnen jullie nog veel meer foto’s van deze shoot verwachten. Vergezeld door verschillende artikelen natuurlijk. Ik heb namelijk erg veel inspiratie opgedaan, met dank aan iedereen die aanwezig was bij de shoot.

boho wedding

Bruid

Het opzetten van een styled shoot is veel werk, maar zo de moeite waard. Het blije bruidspaar, de mooie foto’s en het leuke contact tussen de leveranciers. Bovendien levert het jou weer inspiratie op voor je bruiloft, en dat is zeker ook wat waard! Het haar en de make up van de bruid is gedaan Lieke van Studio Knus en Inge van Inges cup & cake factory verzorgde de cupcakes en cakepops. En ik kan je vertellen dat die cupcakes écht goddelijk smaakten. Ik heb ze echt nog nooit zo lekker gehad, en denk ook niet dat ik ze zelf ooit zo lekker zal krijgen.

De sieraden die de bruid droeg zijn verzorgd door Lott Gioielli.

BABS

Tijdens de boho wedding styled shoot leerde ik ook BABS Monique kennen, die al zo’n 9 jaar als zelfstandige BABS werkt. Wat heeft zij een hoop bruiloften mee mogen maken zeg! Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland heeft zij veel stellen mogen trouwen.

De laatste leverancier bij deze fotoshoot was Rozenkelim, die de tapijten heeft geleverd. Alles bij elkaar heeft het dit plaatje opgeleverd. Zeg eens eerlijk, zou jij nou niet graag zo’n boho bruiloft willen?

 

2 gedachten over “Boho wedding, iets voor jou? Boho styled wedding shoot

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!