Boudoir trouwfotografie – een spannende fotoshoot voor je man

Je hoort het steeds vaker, een boudoir fotoshoot met smaakvolle lingeriefoto’s voor de kersverse husband. Boudoir trouwfotografie wint aan bekendheid en niet zonder reden. Lingeriefoto’s kunnen zeer stijlvol zijn, én een prachtig en intiem cadeau voor je nieuwe man. Op zoek naar inspiratie voor boudoir trouwfotografie? Lees dan even verder!

boudoir trouwfotografie
Bron: Polkadotbride

Maak gebruik van je sluier

Heb je al een sluier in huis? Daar kun je mooie foto’s mee maken! Helemaal als je een ‘kathedraal’ sluier hebt. Zo’n hele lange dus. Met je trouwjurk kun je ook prachtige foto’s maken. Zoals de dame hieronder, die in haar lingerie bij haar trouwjurk staat.

boudoir trouwfotografie
Bron: Pinterest

 

boudoir trouwfotografie
Bron: Pinterest

Niet te bloot?

Misschien zie jij het helemaal niet zitten om (bijna) naakt voor de camera te staan, en dat kan ik je niet kwalijk nemen. Het is immers best even wennen om op die manier voor een fotograaf te staan. Durf je je niet uit te kleden? Bedenk dan samen met de fotograaf een paar poses waarbij je bijvoorbeeld je benen laat zien. Uitdagend, maar toch beschaafd.

 

boudoir trouwfotografie
Bron: Hellomay.com

Spelen met water

Heb jij echt lef en ben je niet bang voor eventueel een beetje kou? Dan is boudoir trouwfotografie in het water misschien wel wat voor jou. Je fotograaf kan op deze manier de mooiste plaatjes schieten, maar de kans dat je iemand tegen het lijf loopt is natuurlijk wel aanwezig.

boudoir trouwfotografie
Bron: Pinterest

Boudoir trouwfotografie

De meeste fotografen weten je heel goed op je gemak te stellen, waardoor boudoir trouwfotografie iets voor iedereen is. Is het een mooi cadeau voor jouw verloofde?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.