Bruid & Bruidegom | Loves 2 Love

Bruid & Bruidegom

Bij het plannen van je bruiloft komt er enorm veel op je af. Waarschijnlijk heb je nog nooit eerder een bruiloft georganiseerd en er ligt nogal wat druk op het goed organiseren van deze dag. Ik inspireer en informeer je graag, zodat jij alle zorgen over het plannen van je bruiloft opzij kunt zetten.

Bruid

Als bruid wil je je extra speciaal voelen op je bruiloft. Om te zorgen dat dat ook lukt ga je op jacht naar een mooie trouwjurk, laat je je haar en make up doen en zoek je mooie bruidslingerie uit.

Bruidslingerie

Aan lingerie die je onder je trouwkleding draagt stel je andere eisen dan je normale ondergoed. Maar welke eisen dan precies? En is het eigenlijk wel nodig om ondergoed te dragen onder je trouwjurk? Ik vertel je meer over de mogelijkheden in het artikel ‘Ondergoed onder je trouwjurk, welke bruidslingerie kun je dragen?


Beauty & Make up

Al ruim vóór de grote dag start je met het zorgen voor je huid. Je kunt een puistje op de grote dag niet altijd helemaal voorkomen, maar je kunt er absoluut je best voor doen. Hoe eerder je start met een goede beautyroutine, hoe beter je huid eruit ziet op je grote dag.

Op zoek naar de beste leveranciers?

Neem dan hier een kijkje

Trouwjurk

Veel bruiden dromen er al hun hele leven van: die prachtige witte trouwjurk die ze kunnen dragen op hun trouwdag. Wanneer het moment dan daar is en jij je trouwjurk gaat kiezen weet je ineens niet meer wat je wilt. Er is zo veel keuze en er zijn zo veel verschillende modellen. Wat past bij je figuur? Wil je een jurk met veel kant, of juist niet? Wel of geen sluier erbij en hoe zit het nou met die sieraden bij je trouwjurk?
Misschien twijfel jij wel over het dragen van de trouwjurk van je moeder en wil je weten wat de opties zijn. Of wil je een trouwjurk laten ontwerpen maar weet je niet waar te beginnen. Bovendien zijn er een aantal dingen waar je op moet letten als je trouwjurken gaat passen

Bruidegom

Onterecht wordt vaak gedacht dat vooral bruiden met de bruiloft bezig zijn. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Zo ligt de druk op het doen van een aanzoek vaak bij de man en wordt er ook van hem verwacht dat hij toestemming vraagt aan de ouders van de bruid.
Daarnaast heeft de bruidegom natuurlijk net zoveel te zeggen over de trouwlocatie, aankleding, gastenlijst en alle andere onderdelen van de bruiloft. Een ander belangrijk punt is het kiezen van een mooi trouwpak voor de bruidegom.


Gasten op je bruiloft

De gasten op je bruiloft maken er samen met jullie een feestje van. Zo geeft je getuige een killer speech tijdens het diner en zorgt je ceremoniemeester ervoor dat de hele bruiloft op rolletjes loopt. Maar er zijn ook dingen die je bruiloftsgasten eigenlijk helemaal niet leuk vinden aan jouw bruiloft. Zelfs als ze dat eigenlijk helemaal niet zeggen.


Kies jij zelf je verlovingsring, of kiest jouw verloofde die voor je? Als dat laatste het geval is, dan is het verstandig om hem alvast in de goede richting te wijzen. Zodat je straks echt vol trots je ring kunt laten zien wanneer mensen ernaar vragen. Maak bijvoorbeeld een bord op Pinterest aan met verlovingsringen in de stijl die je mooi vindt.
De trouwringen kiezen jullie samen uit, en dat kan soms best lastig zijn. Ga je voor goud, staal, of misschien wel hout? Er zijn zo enorm veel mogelijkheden. Houd er altijd rekening mee dat ringen voor een langere tijd mee moeten gaan. Soms kiezen bruidsparen voor een andere optie dan trouwringen, omdat een trouwring niet gedragen kan worden tijdens het werk. Waar jullie ook voor kiezen, kies iets dat het beste bij jullie past.

Gezondheid/fitness

Gezond leven is iets wat altijd belangrijk is, niet alleen op het moment dat je gaat trouwen. Toch zijn er veel bruiden (en bruidegommen) die voor hun bruiloft nog graag een paar kilo kwijt willen. Begin hier vooral op tijd mee, zodat je geen crashdieet hoeft te volgen. Voldoende sporten en gezond eten zorgt ervoor dat jij je happy voelt op je trouwdag. Wist je trouwens dat je het sporten langer volhoudt als je dat samen met je partner doet?Close