Bruid Jolien: voor het eerst keek ik naar MIJN man

Gastblogger Jolien (26) is getrouwd met haar Jonas, die trouwfotograaf is. In haar blogs vertelt ze over het organiseren van haar bruiloft, die in 2016 plaatsvond. Vorige keer vertelde Jolien over haar trouwdag. Dit keer schrijft ze over de eerste dagen na de bruiloft en de huwelijksreis.

The day after

De dag na ons huwelijk worden we vlak voor de middag wakker. We werden misschien wel laat wakker, maar toch hadden we maar een paar uurtjes rust gehad. Het wakker worden is toch wel speciaal. Voor het eerst kijk ik naar MIJN man.

We praten wat na over onze dag en besluiten dan om onze cadeaus open te maken. Wat is het fantastisch leuk om alle lieve kaartjes te lezen! Rond de middag was het gedaan met genieten, want ik moest nog veel werk verrichten. We gaan morgen op huwelijksreis en ik moet nog veel voorbereiden.

Fijn, meteen een huwelijksreis

Na samen ontbeten/geluncht te hebben ging ik snel onder de douche om daarna fris en fruitig onze koffers te vullen. Bij het plannen van de huwelijksreis kozen we ervoor om vlak na de bruiloft te gaan. Zo zouden we nog even in onze roes kunnen blijven. Op maandagochtend stonden we niet zo fris en fruitig op en gingen om een uur of 5 met de trein naar Zaventem. Vanaf daar vertrekken we enkele uren later naar het zonnige Punta Cana in de Dominicaanse Republiek.

Mijn man

Huwelijksreis? DOEN!

We hebben er bijna 9 uur voor gevlogen, maar dat is het zeker waard. We komen moe, maar dolgelukkig aan in ons hotel. Onze prachtige kamer ligt vlakbij 1 van de vele zwembaden. 10 dagen lang alleen maar van elkaar, het mooie weer en het heerlijke eten en drinken genieten. Wat een heerlijkheid! Ik kan je vertellen, de cocktails waren de max!

Koppels die twijfelen of ze wel moeten kiezen voor een huwelijksreis wil ik maar 1 ding aanraden: DOEN! Na maandenlang plannen voor de bruiloft kun je wel wat rust in je hoofd gebruiken. Een huwelijksreis hoeft dan ook niet heel ver weg te zijn, ga er gewoon even lekker tussenuit.

De foto’s

2 dagen na onze thuiskomst kregen we de foto’s die de fotografen hadden gemaakt tijdens onze bruiloft toegestuurd. We hadden al een preview gezien terwijl we op onze huwelijksreis waren, maar nu kregen we alle foto’s. Zo fantastisch! Ik kon er wel naar blijven kijken. Nog steeds geniet ik er enorm van om in ons trouwalbum te bladeren.

Gastblogger Jolien is 26 jaar
oud en woont in België.

Op 16 juli 2016 trouwde zij
met Jonas, 
die trouwfotograaf
is. Lees elke maand over haar

avonturen.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.