Bruidsbeurs One Fine Wedding Day in Utrecht

Op 27 en 28 oktober vond One Fine Wedding Day voor het eerst plaats. Een trouwbeurs met zo’n 75 exposanten uit de trouwbranche. Ik nam er een kijkje, zodat ik jullie precies kan vertellen of het de moeite waard is.

Locatie

De beurs werd gehouden in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, een práchtlocatie. Deze locatie wordt vaker ingezet voor (trouw)beurzen. Zo was ik hier vorig jaar al op de Love and Marriage beurs. De organisatoren van One Fine Wedding Day zijn volgens mij ook fan van deze locatie, want zij organiseren hier ook de beurzen Creative Life en We Are Pregnant.

Als voormalige fabriekshal is het niet gek dat de Werkspoorkathedraal een industriële look heeft. Het hoge plafond en de vele raampjes maken dat het een sfeervolle locatie is die goed in te zetten is voor dit soort evenementen.

one fine wedding day

Eerste keer voor One Fine Wedding Day

Dit jaar werd One Fine Wedding Day voor het eerst georganiseerd, maar dat was er niet aan af te zien. Met meer dan voldoende aanbod aan leveranciers, een goede ontvangst en genoeg plekjes om rustig te gaan zitten en wat te eten of drinken was er voor elke bezoeker wel wat. Persoonlijk miste ik de bruidsmodeshow, daar stond tegenover dat er wel een ruime hoeveelheid aan jurken op paspoppen te zien was.

Volgens de leveranciers die ik gesproken heb was het bovendien een beurs waar bruidsparen serieus geïnteresseerd waren, iets wat voor hen erg prettig is. De drukte was, in ieder geval op zondag, niet overweldigend. Maar dat is ook wel te verwachten bij een nieuw evenement. Al met al een geslaagde dag!

Tiny house chat & Pink exposition

In het tiny house kon je op verschillende momenten al je vragen stellen aan professionals in de trouwbranche. Een makkelijke manier om kennis te maken met verschillende leveranciers én al je prangende vragen op het gebied van trouwen te stellen. Daarnaast kon je prachtige trouwjurken bewonderen in de Pink exposition.

Is het de moeite waard?

Daar is maar 1 antwoord op mogelijk: Ja het is het zeker waard. Bovendien krijg je gratis het magazine Trouwplannen bij je ticket, dus eigenlijk kost een kaartje bijna niets. Bovendien vind ik het altijd prettig om een gezicht en een stem te zien bij de leveranciers die je online spreekt. De moeite waard dus.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.