Je vriendin als bruidsmeisje vragen met deze gratis printable

Niet iedereen kiest voor bruidsmeisjes, maar als je daar wel voor kiest is het leuk om ze op ludieke manier te vragen. Je kunt je vriendin bijvoorbeeld als bruidsmeisje vragen door haar deze leuke printable te sturen!

Waarom heb je een bruidsmeisje nodig?

Het hebben van volwassen bruidsmeisjes is een traditie die is overgewaaid uit Amerika. Steeds vaker zie je ook in Nederland dat de bruid 1 of meerdere volwassen bruidsmeisjes heeft. En er zijn verschillende redenen waarom dat handig is.

Zo kan een bruidsmeisje je heel goed helpen bij de voorbereidingen van je bruiloft. Traditioneel neemt het bruidsmeisje enkele taken op zich tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf. Het is wel zaak om dit goed van tevoren te bespreken met je bruidsmeisje, zodat jullie beiden dezelfde verwachtingen hebben. Niet iedereen zal even veel tijd kunnen missen bij het voorbereiden van een bruiloft.

Je bruidsmeisje ontslaan

In sommige gevallen (al komt dat gelukkig niet heel vaak voor) wil je je vriendin misschien niet meer als bruidsmeisje. Bijvoorbeeld omdat ze je spotlight steelt, of omdat ze haar taken niet serieus neemt. Wat je reden ook is, het kan lastig zijn om een bruidsmeisje te ontslaan. Bespreek voor je een beslissing neemt eerst met je vriendin wat jullie verwachtingen zijn en kijk of deze bijgesteld kunnen worden. Heel vaak werkt een eerlijk gesprek heel goed.

Je bruidsmeisje vragen

Wat is nou écht een leuke manier om je vriendin als bruidsmeisje te vragen? Natuurlijk kun je haar gewoon een appje sturen, of het vragen als je haar ziet. Maar als je wilt dat ze inziet hoe belangrijk de taak is die jij aan haar geeft, dan is het misschien wel leuker om er net dat beetje extra voor te doen. Gebruik bijvoorbeeld onderstaande printable en geef deze samen met een kleinigheidje aan haar. Of verstuur de printable als kaart, want echte post is altijd leuker.

 

bruidsmeisje vragen

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.