Carnaval 2018 – Belle zonder beest, 1e plaats en nooit meer naar huis

9 februari begon dit jaar voor mij de carnaval. Iets waar ik elk jaar weer naar uitkijk. Ook dit jaar stonden er verschillende locaties op de planning: Oeteldonk (Den Bosch), Apestad (IJsselstein) en Waoterrijk (Nuland). En nu de alcohol weer uit mijn bloed is, ik een klein beetje ben bijgekomen en de foto’s allemaal binnen zijn kan ik jullie laten meegenieten van mijn carnaval.

Lees ook: Week in foto’s #24 – Klaar voor carnaval & workouts

Bereid je voor op veel dronken foto’s en gekke carnavalspakjes!

We begonnen de carnaval in Oeteldonk, zoals elk jaar. Elk jaar weer heb ik er zo enorm veel zin in. Alhoewel de ochtend daarna altijd wel de zwaarste ochtend is.

Daar staat het, zwart op wit: GEEN ALAAF! Al jaren roepen mensen alaaf tegen me als ik ze zeg dat ik ga carnavallen. En dan zeg ik steevast dat we dat niet zeggen in DB. Snapt niemand. Maar je krijgt dus een rood-wit-gele kaart van me de volgende keer haha.

De samenstelling van de groep wisselt nog wel eens, maar toch zien we elk jaar wel weer zo’n beetje dezelfde gezichten. Super gezellig!

Maar dit is toch wel echt de harde kern. Met mijn paps ergens in het hoekje, maar wél op de foto!

Vriendlief gaat nooit mee, wat ik erg jammer vind. Maar aan de andere kant heb ik hem er liever niet bij als hij het toch niet naar zijn zin gaat hebben. Gelukkig gaat broerlief en zijn vriendin wel altijd mee.

Ja, ik weet het. Deze foto is niet scherp. Maar hij straalt zoveel plezier uit dat hij er toch tussen moest van mij.

Tja, wat zal ik zeggen. Mijn broertje en ik zijn gewoon twee debieltjes bij elkaar. Ik geef mijn ouders er de schuld van 😉

Op zaterdag verzamelde een aantal karren voor de deur bij mijn schoonouders, om soep en broodjes te scoren. Dit is de kar van mijn wederhelft, is ‘ie niet mooi?

Samen met mijn ouders ging ik daarna kijken naar de optocht en wist deze, zowaar een keer leuke, foto van ze te schieten.

Zie vooral mijn blije hoofd en mijn vaders gezicht ernaast. ‘Moet je nou alweer een foto maken?’ JAAAAAAAAAAAA!

‘Kom mam, effe debiel doen.’ Hier zat er al behoorlijk wat wijn in, dat begrijp je.

En de carnavalsgroep van vriendlief won, jawel, de 1e prijs. Trots als een pauw waren ze!

Bij de optocht in Nuland ging ik als Belle, van Belle en het beest verkleed. Ik miste mijn beest, dus ging in plaats daarvan maar met mijn moeder op de foto.

En het was echt enorm koud. En af en toe regende het. Maar we zijn weer geweest, wat toch altijd wel weer leuk is.

Van de dagen daarna heb ik minder foto’s, geen idee waarom. Dus ik eindig met deze, enigszins beschaafde foto van mij en mijn wederhelft. Het was een top carnaval, nu weer aftellen naar volgend jaar.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.