De carnavalsoutfits die ik graag zou willen hebben (maar die ik niet heb)

Vandaag barst het feest weer los in het zuiden van Nederland (en op een paar andere plekken) en man, man, man, wat heb ik er weer veel zin in! Bijna elk jaar schaf ik een nieuwe carnavalsoutfit aan, maar dit jaar deed ik dat niet. En vanzelfsprekend kreeg ik daar een week voor de carnaval spijt van.

Bron: Hoofs feestkleding

Fleathermouse

Deze carnavalsoutfit vind ik zo tof! De hele week heb ik getwijfeld of ik niet alsnog even op en neer zou rijden naar Den Bosch om ‘m aan te schaffen. Maar als werkloze dame met 2 tassen vol carnavalsoutfits vond ik niet dat ik er zo veel geld aan uit kon geven. Dus heb ik hem besteld via Wish. Helaas komt de outfit pas ergens in april binnen. Dus dit wordt hem volgend jaar vermoed ik.

Volgend jaar ga ik dus als fleathermouse. Ha! Ik zag kort geleden een tweet waarin iemand zei ‘Als je de hele dag in het Engels probeert te praten en dan van vleermuis ‘fleathermouse’ maakt.’ Ik ging stuk! Die houd ik er dus even in ;).

Bron: Hoofs feestkleding

Zeg roodkapje waar ga je heen?

Zo’n 10 jaar geleden droeg ik ook een roodkapjesoutfit, maar deze is inmiddels de deur uit. Toch lijkt het me best leuk om weer eens als roodkapje carnaval te gaan vieren. vooral in de bovenstaande carnavalsoutfit!

Hoofs feestkleding

Steampunk

Al jaren ben ik fan van deze stijl. Vroeger, als arme student vond ik de outfits te duur. En daarna kwamen er andere outfits die ik graag wilde hebben (zo ben ik nog steeds zielsgelukkig met mijn kikkeroutfit). Ga jij dit jaar carnaval vieren, en zo ja: voor welke carnavalsoutfit kies jij?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.