De hangover kit: handig cadeau voor na het vrijgezellenfeest

Bij een goed feestje hoort vaak wel een kater. En alhoewel ik ook prima feest kan vieren zonder alcohol, zijn er feestjes waar ook ík wel eens wat te veel drink. Een bekend bedankje is het anti-katerwater, maar misschien nog wel leuker is de hangover kit. Een doos met een aantal essentiële dingen om je kater te verminderen.

Lees ook: Marga wilde nooit trouwen tot ze Rias leerde kennen

hangover kit
Credits: Eutopia Events

 

Wat zit er in de hangover kit?

Een belangrijke vraag natuurlijk: wat zit er eigenlijk allemaal in zo’n hangover kit? Dat hangt ook een beetje af van jouw eigen wensen, maar denk bijvoorbeeld aan:

  • Water
  • Zonnebril
  • Iets zoets – bijvoorbeeld een muffin
  • Iets zouts – bijvoorbeeld een cup-a-soup
  • Pijnstillers
  • Kauwgum

hangover kit

 

Waarom kiezen voor een hangover kit?

Buiten dat het natuurlijk hartstikke leuk is, hebben je gasten ook echt iets aan deze kit. We weten allemaal wel hoe het voelt als je een kater hebt, en dat je dan eigenlijk niets wilt doen behalve op de bank liggen. Met een dekentje en iemand die lief voor je zorgt.

Aangezien mijn wederhelft meestal ook een kater heeft als ik die heb, eindigt het bij ons meestal met gezamenlijk bankhangen en wachten tot iemand opstaat zodat je meteen om een watertje kunt vragen. Zo’n hangover kit zou bij ons dus wel heel goed van pas komen en is dan ook zeker een aanrader.

Een gedachte over “De hangover kit: handig cadeau voor na het vrijgezellenfeest

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.