Het is decembertijd – alles in het teken van KERST!

Het is weer bijna tijd voor kerstmis en wat geniet ik enorm van deze tijd. Het liefste zou ik nu even achterover zakken en alleen maar genieten van de decembertijd. Maar tegelijkertijd wil ik ook blijven schrijven en jullie niet in de steek laten. Ik merk dat iedereen minder tijd heeft om achter de computer te zitten. Niet zo gek ook, december staat in het teken van Sinterklaas, Kerstmis, cadeautjes, famielie en vrienden en het feestelijk inluiden van het nieuwe jaar.

Lees ook: Ik mocht een workshop over bloggen geven!

Daarom heb ik besloten om in de decembermaand slechts 2 artikelen per week online te plaatsen. Vanaf januari worden dit er weer gewoon 4, zoals jullie van mij gewend zijn. Dit geeft mij de kans om te genieten van de komende kerstdagen én om wat langer lopende projecten af te ronden (klinkt spannend, niet? Dat is het ook!)

Nieuw jaar; nieuwe layout

Al een behoorlijk lange tijd ben ik aan het twijfelen over de layout van Loves 2 Love. Ik miste een paar functies in mijn huidige thema en was op zoek naar iets nieuws. Dit nieuwe thema gaat het voor jou als lezer makkelijker maken om belangrijke informatie te vinden. Om over te kunnen schakelen naar dit nieuwe thema moet ik nog een aantal dingen aanpassen, en daar ga ik deze decembermaand aan werken.

BlogBosses

Ik liet al eerder kort even wat horen over BlogBosses, waarbij ik samen met Evelyne van de blog TravelGloss evenementen voor bloggers en copywriters organiseer. Dat doen we met veel plezier en op vrijdag 14 december vindt ons eerste evenement plaats: de BlogBosses Borrel. Ons doel is om elke maand een workshop/bijeenkomst te organiseren met steeds een ander thema. Dat loopt van zoekmachineoptimalisatie, tot social media en netwerken. Alles wat dus belangrijk is voor bloggers, en eigenlijk is dat belangrijk voor elke ondernemer.

decembertijd

In het organiseren van deze bijeenkomsten gaat veel tijd zitten. Zo waren we afgelopen week in het radioprogramma van Eva Rookmaker, de Weg naar Suces. Supergaaf natuurlijk! En wat ben ik op zulke momenten blij dat ik heerlijk thuis zit en hier alle tijd voor heb. Wil jij trouwens graag aanwezig zijn bij de BlogBosses Borrel? Koop dan nog snel je kaartje!

Ik ga een e-book uitbrengen

Ja je leest het goed. Ik ben bezig met een e-book. Over trouwen natuurlijk. Wat er precies in het e-book komt te staan, dat houd ik nog even voor mezelf. Net als de datum van lanceren. Maar het is zeker dat dit e-book er in 2019 komt en dat het super handig is voor aanstaande bruidsparen.

Er is voor mij in deze donkere decembermaand dus genoeg te doen, zelfs als ik jullie maar 2 x per week verblijd met een artikel.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.