Disclaimer

Wat vind ik het leuk dat je terecht bent gekomen op Loves 2 Love om te lezen over liefde, relaties en alles wat met trouwen te maken heeft. Ik werk elke dag heel hard om jullie zo veel mogelijk informatie en inspiratie te geven. Dat doe ik door zelf veel onderzoek te doen. Dat wil overigens niet zeggen dat ik een expert ben op het gebied van trouwen. Alle informatie die ik hier geef is naar mijn weten juist, maar fouten maken is menselijk en dat kan ook mij gebeuren.

De teksten op Loves 2 Love

Ik schrijf alle teksten die je op deze website ziet zelf en vanzelfsprekend mogen deze teksten dus ook niet gekopieerd worden. Wil je een artikel van mij delen, gebruik dan de social media knoppen bij de berichten. Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik een tekst voor jou schrijf, neem voor de voorwaarden en prijzen even contact met me op.

Loves 2 Love

Afbeeldingen

Af en toe krijg ik een bezorgde vraag of ik wel weet dat er copyright op afbeeldingen rust. Hartstikke lief, maar niet nodig. Alle afbeeldingen op mijn blog zijn:

  • Van mijzelf
  • Van Pixabay
  • Gedeeld met toestemming van de fotograaf (en vanzelfsprekend met bronvermelding erbij)

Reacties

Ik vind het ontzettend leuk als jullie reacties achterlaten op mijn blog! Het verwijderen van een reactie doe ik dan ook liever niet. Dit doe ik alleen als het écht niet anders kan. Bijvoorbeeld wanneer je reactie racistisch, haatdragend of beledigend is. Bij herhaling word je geblokkeerd en heb je geen toegang meer tot Loves 2 Love.

Reclame, sponsored posts en affiliate links

Het opzetten van een website als deze kost geld en heel erg veel tijd. Die tijd spendeer ik met liefde aan jullie, en ook het geld geef ik graag aan Loves 2 Love uit. Maar met het groter worden van de website kost alles ook steeds meer. Daarom vind je hier en daar wat reclame op mijn website. Ik maak hierbij gebruik van Google Adsense, die automatisch op verschillende plekken reclamebanners plaatst. Hiervoor maak ik ook gebruik van cookies, meer hierover kun je lezen in mijn privacyverklaring.

Naast reclame in de vorm van banners zie je hier af en toe een gesponsorde post voorbij komen. Een gesponsorde post is een samenwerking tussen mij en een merk waar ik achter sta. Sta ik niet achter het merk, dan lees je er hier ook niets over. Bovendien vind ik het belangrijk dat jullie niet alleen maar gesponsorde artikelen lezen. Het grootste gedeelte van mijn artikelen is dan ook niet gesponsord. Wanneer een artikel wel een samenwerking bevat staat dit altijd onderaan aangegeven.

Als laatste kom je op Loves 2 Love ook affiliate links tegen. Wanneer jij doorklikt naar een product via mijn website en vervolgens een product aanschaft krijg ik een (kleine) commissie over dit product. Geen zorgen, het kost jou niets extra. Je doet er mij alleen een enorm plezier mee en zorgt ervoor dat Loves 2 Love in de lucht kan blijven. Ook hier geld, ik plaats alleen linkjes naar producten waar ik achter sta.