Dit zijn de 10 lelijkste trouwjurken ooit

Twee weken geleden schreef ik over de duurste jurken ooit, deze week over de lelijkste trouwjurken ooit. Want echt waar, niet alle jurken zijn mooi.

Het kiezen van een trouwjurk is voor veel bruiden een belangrijk onderdeel van het organiseren van hun bruiloft. En begrijpelijk, want alle ogen zijn op de bruid gericht op haar trouwdag. Vaak wordt er dan ook familie meegenomen naar de bruidsboetiek om de bruid te steunen in haar zoektocht naar de perfecte jurk, of om haar tegen tegen te houden bij het kiezen van een afgrijselijke jurk.

Wat vroeger mooi was, is nu niet mooi

Sommige bruiden dragen met liefde de jurk van hun moeder, maar vaak moet deze wel een beetje vermaakt worden. De stijl van 20 of 30 jaar geleden past nou eenmaal niet altijd bij de bruid van nu. Alhoewel vintage bruidsjurken op het moment toch wel erg in de mode zijn.

Gelukkig kan een goede coupeuse een jurk vaak precies maken zoals jij wilt, en zijn er altijd vrienden en familieleden die je graag op modegebied ondersteunen. Mocht je daar zelf niet zo sterk in zijn.

Veel te bloot

Ook hele blote jurken zie je terug in het lijstje met de 10 lelijkste trouwjurken ooit. Een beetje bloot kan heel mooi zijn, maar als je jurk meer doorzichtige dan bedekte stukken heeft, moet je je misschien toch wel even achter de oren krabben. Zelfs met een prachtfiguur ziet dat er niet florissant uit zoals te zien is bij nummer 7: Lady Mary Charteris.

De nummer 1

Met korte jurken, bikini’s en hele blote jurken zit er van alles in deze lijst met de lelijkste trouwjurken. Maar nummer 1 spant misschien wel de kroon. Ben je bekend met het programma Toddlers and Tiara’s? Dit is te zien op TLC en daar leerde ik ‘mama June’ kennen. Deze dame staat op nummer 1, met haar camouflage trouwjurk.

Wat voor jurk vind jij écht lelijk?

2 gedachten over “Dit zijn de 10 lelijkste trouwjurken ooit

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!