DIY’s met kaarsen voor een sfeervolle bruiloft

Ik ben gek op het mooie weer, maar stiekem mis ik wel de avonden waarbij ik om 5 uur al overal kaarsjes aan kan zetten. Deze DIY’s  met kaarsen vond ik dan ook erg leuk. Weer of geen weer: deze kaarsen zorgen voor een sfeervolle bruiloft!

Sfeervolle bruiloft

In het buitenland zie je wel eens dat ceremonies pas in de avond plaatsvinden, maar hier in Nederland is dat vaak niet het geval. Wel vinden er steeds meer bruiloften buiten plaats, omdat de festivalbruiloft op dit moment helemaal hip is. En laat deze DIY nou net perfect zijn voor een buiten bruiloft!

Kaars in een ring

De makers van dit filmpje gebruiken hiervoor de volgende materialen:

  • Oude kandelaar
  • Breiring
  • Metalen draadje (al het andere wordt te warm als de kaars aan gaat!)
  • Een epoxy om metaal op metaal te lijmen (in Nederland heb je hier bijvoorbeeld Kombi Metaal van Bison voor)

Hoe leuk is deze kaars in een ring? Ik vond hem meteen super gaaf! Maar liever wilde ik er geen oude kandelaar voor opofferen, maar losse houdertjes kopen. Ik heb lang onderzoek gedaan en kon zo snel geen losse kaarsenhouders vinden die aan mijn eisen voldeden. Dus dat wordt toch een kandelaar kapot maken.

Mislukte DIY

De tweede DIY in het filmpje ziet er ook erg leuk uit, maar is een beetje mislukt. Wil je een stoer centerpiece en deze niét aansteken, dan kun je deze DIY toch doen. Zo niet, is het niet aan te raden.

Zelf kaarsen maken

Daarnaast laat dit filmpje je ook nog even zien hoe je makkelijk zelf kaarsen kan maken, van overgebleven kaarsen waar je niets meer mee doet. Niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens goed tegen verspilling!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.