Een bruiloft met Dodge RAM’s en metal voor Yoni en Ilya

Yoni (20) en Ilya (22) leerden elkaar kennen via internet en trouwden op 24 juni 2017. Ik stelde hen een aantal vragen over hun verloving en huwelijk, en daar vertelden ze me alles over.

Meteen een klik

Zoals veel stellen leerde ook dit paar elkaar kennen via internet. De vonk sloeg niet meteen over tijdens het praten. Daardoor besloten Yoni en Ilya af te spreken als vrienden. Na die eerste ontmoeting klikte het wel héél erg goed, en beiden wilden elkaar vaker zien. Het duurde dan ook niet lang voor het paar een relatie had.

yoni en ilya
Credits: Gert Dekeyzer Fotografie

Romantische avond

Na ongeveer 2,5 jaar samen, toen het stel al een zoontje had, verloofde het paar zich. Yoni had een gezellige romantische avond gepland met kaarsjes en een filmpje en Ilya had een paar verrassingen. Hij zorgde voor het favoriete eten van Yoni én een dessert. Meteen na het dessert stelde hij de vraag.

Het aanzoek kwam niet helemaal als een verrassing, Yoni en Ilya hebben al een zoontje en spraken al over trouwen.

Bruidsmeisjes

Yoni koos 3 bruidsmeisjes, haar zus en 2 vriendinnen. Haar moeder was haar getuige en allen, op 1 bruidsmeisje na, werden gevraagd met een leuke giftbox. In deze giftbox zaten allerlei artikelen die binnen hun thema (rood) pasten. Eén van de bruidsmeisjes kwam pas later bij het gezelschap, en kreeg daarom geen giftbox. In plaats daarvan nam Yoni haar mee naar een pretpark en vroeg daar of ze haar bruidsmeisje wilde zijn.

Bij moeder in huis

Het stel woont bij de moeder van Yoni in huis, waar zij de volledige bovenverdieping voor hun gebruik hebben. Yoni’s moeder heeft een groot herenhuis, met voldoende ruimte voor het gezin. Op deze manier kan het stel de stap van een huurwoning overslaan en direct sparen voor een koopwoning.

yoni en ilya
Credits: zus van Yoni

Dodge RAM’s & Metal

Yoni droomde van een bruiloft die buiten plaats vindt en wilde heel graag vervoerd worden in Dodge RAM’s. Gelukkig dacht Ilya er precies zo over, over die RAM’s in ieder geval. Daarnaast is Ilya is een metalhead, en hij wilde graag dat zijn muziekstijl meegenomen werd gedurende de dag. Uiteindelijk is dat goed gelukt!

Tijdens hun bruiloft mocht een aandenken aan de overleden familieleden echt niet ontbreken. Voor Yoni waren dat haar vader en opa, voor Ilya zijn broer en zus. Ook in de spotlight op hun bruiloft was hun zoontje: hij was de ringenjongen.

Budget

Het stel spendeerde in totaal zo’n 10.000 euro aan hun trouwdag. Hiervoor waren er ongeveer 60 personen aanwezig. Yoni: ‘Ik wil graag nog aan alle toekomstige bruidjes meegeven dat je echt moet genieten van elke seconde!’

 

2 gedachten over “Een bruiloft met Dodge RAM’s en metal voor Yoni en Ilya

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.