Tips voor het dragen van een bril op je bruiloft

Sommige artikelen rollen zo uit mijn mouw en andere artikelen blijven heel lang in mijn concepten staan voordat het er eens van komt. Dit is er zo één die al enorm lang in mijn concepten hangt, terwijl het een onderwerp is dat veel te weinig wordt besproken: het dragen van een bril op je bruiloft.

Bril of lenzen?

Draag jij een bril? En ben je van plan om deze ook te dragen op je bruiloft? Veel bruiden kiezen ervoor om op hun speciale dag lenzen te dragen, om uiteenlopende redenen. Zo vinden ze dat de bruidsmake-up minder goed opvalt achter de glazen van hun bril. Vinden ze de bril niet passen bij de trouwjurk of weten ze niet goed wat mooi bij elkaar past betreffende sieraden en de bril.

Met lenzen los je dat probleem inderdaad op, maar als een bril echt bij jou hoort is het jammer om deze niet te dragen op jullie trouwdag. Bovendien kun je zo ontzettend veel leuke dingen doen met een bril op je trouwdag!

Uitpakken met make-up

Wanneer je een bril draagt vallen je ogen extra op, ook al denk je misschien dat het niet zo is. Te veel kleur achter je bril is dan ook niet aan te raden. Probeer de make-up rond je ogen zo veel mogelijk neutraal te houden. Daar staat dan weer tegenover dat je kunt uitpakken met de kleur van je lippen.

Een bril zorgt voor extra schaduwen op je gezicht en dat is iets waar rekening mee gehouden moet worden bij de mak-up. Concealer is daarbij je beste vriend.

bril dragen op je bruiloft
Fotograaf: Danielle Poff via Ruffled

 

Een nieuwe bril

Je bruiloft is een speciale dag en dat verdient een nieuwe bril, die past bij je trouwjurk. Hebben jullie een bepaald kleurenschema waar je rekening mee houdt? Dan kun je ervoor kiezen om daar een bijpassende bril bij uit te zoeken. Bovendien is het natuurlijk extra speciaal om ook een nieuwe bril te hebben op jullie trouwdag.

Echt jezelf zijn

Vanaf groep 7 droeg ik een bril. In het begin vond ik het stoer, maar al snel was ik er niet blij meer mee. Ik ging in de brugklas over op lenzen en heb daarna maar een paar keer mijn bril gedragen. Een bril past dus niet echt bij mij, en ik zou er dan ook niet over denken om deze te dragen op mijn trouwdag. Ik draag hem immers nooit, dus waarom nu ineens wel? Andersom geldt natuurlijk hetzelfde: draag je altijd een bril, waarom zou je er dan voor kiezen dit op je trouwdag niet te doen? Wees jezelf, of dat nu met of zonder bril is.

Denk aan je wenkbrauwen

Misschien denk je dat je wenkbrauwen niet zo opvallen achter je bril, maar dat doen ze absoluut wel. Wil je een bril dragen op je bruiloft, zorg dan dat je een afspraak maakt om je wenkbrauwen te laten doen. En doe dat ruim op tijd voor de bruiloft. Heb je meteen wat welverdiende me-time!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.