Drie leuke DIY’s – van programma tot bedankjes

Vorige week liet ik jullie voor het eerst meerdere DIY’s in 1 post zien, en dat beviel goed! Vandaag dus weer een paar leuke DIY’s voor op jouw bruiloft. De één nog simpeler dan de ander. Kijk je mee naar deze waaiers, kaartenkoffer en bedankjes met edelstenen?

Waaiers met je dagindeling erop

Voor deze DIY heb je maar een paar dingen nodig: ijsstokjes, lijm en je geprinte dagindeling. Zorg dat je de dagindeling dubbel zo vaak print als het aantal waaiers dat je wilt maken. Knip de dagindeling uit en lijm daarna aan elkaar vast met het stokje ertussen. Simpeler kan bijna niet!

Koffer voor de kaarten/cadeaus

Waar leg je de kaarten die je van je gasten krijgt neer? Je kunt ze aan de ceremoniemeester geven, zodat deze erop kan letten. Of je maakt deze leuke kaartenkoffer, die binnen elk thema past.

Koop een oude koffer in een kringloopwinkel en spuit deze (als je dat wilt) in bijvoorbeeld goud, zilver, of wit. Een ander kleurtje kan natuurlijk ook, of misschien vind je de koffer eigenlijk wel heel erg mooi zoals hij is. Maak een slinger met het woord ‘kaarten’ of ‘cards’ door touw vast te maken aan driehoekige stukken karton. Voor de zekerheid kun je de letters er het beste pas als laatste op schrijven. Dan voorkom je spelfouten. Vul de koffer met tule voor de finishing touch.

Bedankjes met edelstenen

Edelstenen kun je in veel winkels halen en zijn een leuk bedankje. Doe ze in een klein zakje met een persoonlijk kaartje en je hebt een prachtig bedankje voor je gasten.

3 gedachten over “Drie leuke DIY’s – van programma tot bedankjes

  1. Ik heb ooit de dag nadien een gepersonaliseerd flesje water (met de namen van de bruid en bruidegom erop) gekregen, met daaraan vastgemaakt een Dafalgan en een kaartje “Bedankt om erbij te zijn”, hahaha, dat vond ik echt geweldig!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.