Werd haar eerste dans verpest, of werd het veel mooier?

Deze bruid en haar bruidegom beginnen aan hun eerste dans, als ineens de muziek ophoudt. Net iets wat je niet kunt gebruiken.

Eerste dans instuderen of niet?

Verschillende stellen hebben vaak een heel andere blik op de eerste dans. Waar de één alleen romantisch wil schuifelen wil de andere een jive, chacha of linedance doen. Wat je ook kiest, het belangrijkste is dat het bij jou én je partner past.

Vriendlief houdt niet van dansen

Zo is vriendlief niet echt een danser. Hij mag dan wel een DJ zijn, dansen laat hij liever aan anderen over. Het zou dan ook niet fair zijn om een uitgebreide routine van hem te eisen, terwijl hij al liever niet wil schuifelen voor het oog van vrienden en familie. Nou scheelt het dat wij nog helemaal niet gaan trouwen, en hij zich dus gelukkig nergens zorgen over hoeft te maken.

Danslessen nemen

Het is een optie om danslessen te nemen, als jullie budget dit toelaat. Met behulp van een goede dansleraar kan zelfs de slechtste danser nog een mooie dans verzorgen. En anders kun je er altijd nog voor kiezen om je eerste dans over te slaan, want wie zegt dat je dat moet doen? Het is jullie dag, je kunt doen wat jullie willen!

Dit stel eindigt alsnog blij

Maar om terug te komen op dit stel, ze worden verrast tijdens hun eerste dans en dat is zo lief om te zien. Hun favoriete zanger verschijnt ineens en brengt het nummer live ten gehore. Kijk dus snel even mee.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.