Even voorstellen: Gastblogger Jolien

Ben jij ook zo benieuwd naar hoe andere bruiden hun bruiloft gepland hebben en waar zij tegenaan liepen? Gastblogger Jolien vertelt je alles over haar huwelijk, dat in 2016 plaatsvond. En dat niet alleen, haar man is ook nog eens trouwfotograaf. Vandaag stelt Jolien zich aan je voor.

Hallo, ik ben Jolien

26 lentes jong. Ik werk als kinderverzorgster bij een kleuterschool in Gent. Ik heb sinds 2013 een relatie met mijn fantastische man Jonas. Na een jaartje zijn we gaan samenwonen en intussen hebben we ons eigen huisje inclusief verwende huiskat Milo en een tuintje met 2 kippen.

Op 30 juni 2015 vroeg mijn man me ten huwelijk en op 16 juli 2016 zijn we getrouwd. En hoewel onze mooiste dag dus al eventjes geleden is zorgt onze gemeenschappelijke passie voor huwelijken ervoor dat we regelmatig getuige mogen zijn van de mooiste dag van anderen.

Gastblogger Jolien

Fotograaf

Mijn man is fotograaf, voornamelijk gericht op huwelijken. En ik kan het niet laten om met hem mee te gaan. Er is altijd werk genoeg. Zo help ik met de belichting tijdens de fotoshoots, zorg ik dat de jurk van de bruid perfect ligt bij elke foto en help ik met poses. Ik vind het gewoon fantastisch om keer op keer opnieuw in die sfeer te zitten.

Ons verhaal

Maar genoeg over wie we zijn en wat we doen. Ik wil jullie graag ons verhaal vertellen. Te beginnen met onze verloving. Op 30 juni 2015 vertrokken Jonas en ik voor een weekendje weg. Jonas wilde graag nieuwigheden uitproberen voor zijn fotografie, en op wie kan hij dit beter testen dan zijn vriendin? Ik hou van mooie foto’s dus ik zeg nooit nee tegen een testshoot. We hadden fantastisch weer. De zon scheen de hele dag volop en ging ook ongetwijfeld zorgen voor een prachtige zonsondergang. Net wat hij nodig had voor zijn tests.

’s Avonds liepen we over het strand, helemaal alleen. Na een tijdje wandelen besloten we om enkele foto’s te nemen. Eerst enkele testjes, alles eens goed bekijken. Niks raars, we deden dit wel vaker. Hij kwam even bij mij, m’n haar goed leggen, een kus. En dan de woorden: schat, je weet dat ik heel veel van je hou. Hij ging op z’n knie, nam een klein vierkant doosje uit zijn achterzak. En toen kwam de vraag waar ik al jaren over droomde: Jolien, wil jij met me trouwen?

Gastblogger Jolien

Geen ja gezegd

Ik was zo verwonderd dat hij –eindelijk- die vraag stelde dat ik nooit ‘ja!’ heb gezegd. Mijn antwoord was ‘ ge zijt toch wel zeker hè’. Ik kreeg een prachtige ring die ik enkele weken ervoor had gezien bij de juwelier. Ik was er toen al weg van en schrok dan ook enorm toen hij net die ring had gekozen als verlovingsring.

En zo werd een gewone testshoot een onvergetelijk moment met prachtige foto’s. Want hij had de camera zo ingesteld dat er om de 2 seconden een foto genomen werd. Op die manier werd onze verloving vastgelegd door mijn favoriete fotograaf.

 

Gastblogger Jolien is 26 jaar
oud en woont in België.

Op 16 juli 2016 trouwde zij
met Jonas,
die trouwfotograaf
is. Lees elke maand over haar

avonturen.

 

Lees ook de volgende delen:
Gastblogger Jolien: ik wilde geen bridezilla worden
Jolien: Begin op tijd met de voorbereidingen voor je trouwdag
Jolien over trouwen voor de kerk: ‘We kregen zo veel vragen!’

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.