Favoriete trouwjurken onder 500 euro van Loves 2 Love

Een paar duizend euro voor een jurk die je maar 1 dag draagt? Dat vind ik als nuchtere Hollander wel heel veel geld. Daarom ging ik op zoek naar de mooiste trouwjurken onder 500 euro. En guess what, ik heb ze gevonden! Kijk snel mee naar deze toch wel heel erg mooie, en niet dure trouwjurken.

Lees ook: Starten met het plannen van je bruiloft

trouwjurken onder 500 euro
Bron: Asos. Prijs: €165,99

LET OP: Ga niet voor de goedkoopste jurk

Ook websites als AliExpress, Wish en andere goedkope websites bieden trouwjurken aan. Pas echter wel op als je jouw trouwjurk daar besteld. De kans dat je teleurgesteld raakt, of dat je jurk het op jouw grote dag ineens begeeft, is aanwezig. Bovendien zijn die jurken vaak op het plaatje heel anders dan in het echt. Wil je zeker zijn van een mooie jurk op je trouwdag? Bestel dan geen trouwjurk bij dit soort sites.

trouwjurken onder 500 euro
Bron: Wedding Wonderland. Prijs: €469,00

Trouwjurken onder 500 euro

Maar waar kun je dan goede trouwjurken onder 500 euro kopen? Bijvoorbeeld bij de Asos. Een trouwjurk heb ik daar zelf nog nooit besteld, maar wel een stapel andere kleding en deze is altijd van prima kwaliteit. Ook Wedding Wonderland krijgt goede reviews, en bij deze winkel hoef je ook niet online te bestellen. Met verschillende vestigingen kun je gewoon langs gaan.

trouwjurken onder 500 euro
Bron: Asos. Prijs: €214,99

Soorten trouwjurken

Ga je voor een goedkopere trouwjurk, houdt dan rekening met de soort trouwjurk die je kiest. Een goedkopere trouwjurk heeft vaak minder lagen stof (want stof = duur) en kan minder versiering hebben. Asos biedt bijvoorbeeld vooral jurken voor de boho-bruid, en Wedding Wonderland heeft weer heel andere jurken. Vergeet ook niet dat ook bij een goedkope jurk nog steeds de accessoires opgeteld moeten worden. Kies jij voor een sluier en sieraden?

trouwjurken onder 500 euro
Bron: Wedding Wonderland. Prijs: €429,00

Hoeveel is jouw jurk je waard?

De belangrijkste vraag blijft: hoeveel is jouw trouwjurk je waard? Als je van plan bent om je trouwjurk na jullie grote dag te verkopen, houdt er dan rekening mee dat deze niet zo veel op zal brengen. Een andere optie is het huren van een jurk, of dus: het kiezen van een goedkopere trouwjurk. Waarvoor kies jij?

trouwjurken onder 500 euro
Bron: Asos. Prijs: €131,99

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.