Fifty Shades Freed is nu uit op DVD – Honeymoon alert!

Toen de hype rondom fifty shades begon in Nederland wilde ik ook de boeken lezen, dat geef ik eerlijk toe. Wel was ik enorm blij dat ik ze als e-book kon lezen, dan zag tenminste niemand in de trein wat ik zat te lezen! Inmiddels is ook de laatste film, fifty shades freed, uit op dvd en die wilde ik natuurlijk óók hebben. Vanwege het goede verhaal (haha) en vanwege de bruiloft van Christian en Ana.

Fifty shades freed

Freed is het derde deel in de fifty shades trilogie (Grey, Darker en Freed). Anastasia en Christian trouwen, gaan op een prachtige huwelijksreis en komen weer voor een hele hoop uitdagingen te staan. Let op: spoiler alert! Zo wordt Ana zwanger en wordt het zusje van Christian ontvoerd. Ana to the rescue, want zij weet haar te redden. Natuurlijk ademt ook deze film weer seks, seks en SEKS uit. Het lijkt wel alsof ze elke film een stapje verder gaan, en ik vind het bijna jammer dat dit het laatste deel is. Misschien moet het eerste deel opnieuw geschoten worden in de stijl van het laatste deel, dat zou zeker worden gewaardeerd door de fans (en mij).

Laten we het even hebben over haar jurk

Want wow, wat een jurk is dat zeg! Stijlvol en chique, maar toch ook enorm sexy. En laten we ook de sexy mr. Grey in pak niet vergeten. Een lust voor het oog natuurlijk. Ik had het liefste nog veel meer gezien van hun trouwdag, maar dat onderwerp komt redelijk kort aan bod in de film. Wel begrijpelijk. Er gebeurt zo veel in deze laatste film, dat het misschien verstandig was geweest om het verhaal op te delen in twee films. Daar is niet voor gekozen en dus moet er soms een beetje geschikt worden in welke onderwerpen de meeste schermtijd krijgen. En dat betekent minder beelden van de prachtige trouwjurk van Ana. Maar daar staat tegenover dat er wel veel aandacht aan de huwelijksreis wordt besteed, en dat is ook genieten!

Naar de film

Samen met mijn lieve vriendinnetje Marjolein ben ik naar elke film in de bioscoop geweest. Ook Fifty shades freed zagen wij in de bioscoop, we waren zelfs bijna naar de première gegaan. Samen bereidden we ons elke keer weer op een hele slechte film, en eigenlijk werd het elke keer alleen maar beter. Waar we trouwens wel heel blij mee waren is dat er in de Nederlandse bioscopen geen komkommers na de film zijn gevonden (serieus, wie doet dat nou?!).

Influencer diner

Toen ik een bericht voorbij zag komen dat er een influencer diner werd georganiseerd ter ere van de dvd release van Fifty shades freed, en ter ere van de verjaardag van Christian Grey, wist ik dan ook meteen wie ik mee wilde nemen. Zaak was nog wel om uitgenodigd te worden, maar dat lukte. Helaas kon Marjolein niet mee, dus ben ik alleen gegaan.

Helemaal in stijl kregen wij een sleutel aan het begin van de avond, waarmee we een reis konden winnen. Met de sleutel kon je proberen een slot te openen, als dat lukte won je de reis. Drie keer raden waar die reis naar toe ging, naar Parijs! Ik won helaas niet, maar heb me wel optimaal vermaakt die avond. En in de goodiebag zat natuurlijk de dvd van Fifty shades freed, waarvan ik vooral de ‘achter de schermen’ meteen wilde zien. Een tik die ik heb opgelopen dankzij vriendlief.

Tijd voor een filmavond!

Nu ik alle drie de films op dvd heb wordt het zeker tijd voor een filmavondje met de hele avond niets anders dan mr. Grey. Smelt. Heb jij de films gekeken, en aangeschaft?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.