Dromerige en romantische collectie van Florence Wedding Fashion

We zitten nog in 2018, maar in de bruidsmodewereld komen nu alle collecties van 2019 uit. Zo ook deze Despacito collectie van Florence Wedding Fashion. Ben jij fan van soepel vallende stoffen, veel lagen en prachtige baljurken? Dan kun je je plezier niet op met deze collectie.

Lees ook: Dit vinden je gasten eigenlijk écht niet tof op je bruiloft

Des – pa – cito

Afgelopen zomer was het een grote hit, het nummer Despacito. Je hebt het vast wel een keer gehoord (of eerder 100 keer gehoord). De collectie is genoemd naar dit nummer en elke jurk binnen deze collectie heeft een Spaanse naam die geïnspireerd is door de liefde. Want trouwen, dat doen we immers voor de liefde.

Florence Wedding Fashion

Florence Wedding Fashion

Niet in de buurt aan te schaffen

Deze designers vielen mij op door het gebruik van kant en de mooie volle rokken, die ik langs zag komen op Pinterest. Wil je bij hen een jurk aanschaffen? Houd er dan wel rekening mee dat deze designer geen winkel heeft in Nederland. Waarom deze dan toch op Loves 2 Love verschijnt? Ik kan jullie deze prachtige jurken toch niet onthouden?

Florence Wedding Fashion

 

Florence Wedding Fashion

Florence Wedding Fashion

Misschien kende jij, net als ik, deze ontwerpers nog niet. Maar zo zie je maar dat speurtochten op Pinterest altijd goed werken en hele mooie dingen kunnen opleveren. Ik ben gek op deze dromerige, romantische jurken met veel kant en lange rijen met knoopjes.

Florence Wedding Fashion

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.