Een fotoshoot in je trouwjurk op vakantie; te gaaf!

Het is vakantietijd en de afgelopen weken hoefde je niet naar het buitenland voor heerlijk weer. Ook voor prachtige locaties hoef je eigenlijk niet buiten Nederland, maar als je daar dan toch heen gaat kun je meteen een fotoshoot in je trouwjurk op vakantie doen. Zo draag je je jurk in ieder geval vaker dan 1 keer! Benieuwd naar wat inspiratie? Lees dan snel verder.

Lees ook: Door deze dingen heb jij een dure bruiloft (en dat hoeft niet)

trouwjurk op vakantie
Bron: Pinterest 

Maar 1 dag

Waarschijnlijk is je trouwjurk 1 van de duurste kledingstukken die je ooit aanschaft. Vaak wordt deze ook nog op maat gemaakt en zit de jurk je als gegoten. En zeg nou zelf, dan is het toch zonde als je die mooie jurk maar 1 dag draagt? Bovendien heb je ontzettend gelukkige herinneringen aan jullie trouwdag (daar ga ik tenminste vanuit!) en kun je die door het opnieuw dragen van de jurk weer ophalen.

trouwjurk op vakantie
Bron: Tumblr gabytaangeles 

Je vakantie hiervoor gebruiken

Heb je nog een gaatje over in je koffer? Hoe tof is het dan om je trouwjurk mee te nemen op vakantie. Daar zijn immers vaak prachtige plekjes die jullie samen (romantisch!) kunnen verkennen en waar jullie meteen wat foto’s kunnen schieten. Wil je het écht goed doen? Regel dan een fotograaf, zodat de foto’s helemaal onvergetelijk zijn.

trouwjurk op vakantie
Bron: Pinterest 

Je trouwdag hiervoor gebruiken

Wil je je jurk niet meenemen op vakantie, maar deze wel vaker dan alleen op je trouwdag dragen? Dan kun je er ook voor kiezen om elk jaar dat jullie langer getrouwd zijn weer een fotoshoot te doen in jullie trouwkleding. Gewoon in Nederland. Want daar zijn ten slotte genoeg mooie plekjes te vinden!

trouwjurk op vakantie
Bron: Greg Finck Photography

Inspiratie nodig?

Wil jij graag mooie foto’s maken in je trouwjurk op vakantie maar weet je niet zo goed waar je mooie plekjes kunt vinden? Ga dan voordat je weg gaat eens op zoek naar mooie locaties via internet. Zodra je weet waar je de foto’s wilt maken kun je ook los op Pinterest om leuke ideetjes op te doen. Of, zoals al eerder benoemd: boek die fotograaf, die weet er zeker iets moois van te maken!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.