Gastblogger Daphne: Een nieuw leven

Ben jij ook zo benieuwd naar hoe andere bruiden hun bruiloft gepland hebben en waar zij tegenaan liepen? Gastblogger Daphne (39) vertelt je alles over haar huwelijk dat op 19 mei 2018 plaats zal vinden. Ze neemt je mee in de voorbereidingen voor haar grote dag. Vandaag stelt Daphne zich aan je voor.

Kan je het je voorstellen?

Drie jaar geleden was ik ervan overtuigd dat ik nooit meer zou trouwen, ik was zelfs anti trouwen! Mijn ‘relatietoestand’ was: gelukkig gescheiden, alleenstaande en werkende moeder van de twee liefste dochters van de wereld, huizenbezitter, huishoudster, dochter, single. Bovendien had ik nog genoeg te verwerken van het jaar daarvoor, dat heel bewogen was. Een scheiding met co-ouderschap tot gevolg gaat je niet in de koude kleren zitten.

Ik mag ook gelukkig zijn

De ommezwaai kwam toen ik na een goed gesprek met een psycholoog besloot dat ik ook gelukkig mocht zijn. Wat een ontdekking! Ik schreef me die avond nog in bij een online datingsite. Zo gaat de tijd vliegensvlug en stap ik over twee weken alweer in het huwelijksbootje!

Even voorstellen

Mijn naam is Daphne, ik ben 39 jaar en woon in een jonge stad in de Flevopolder. Ik werk als Communicatie Manager bij een cybersecurity bedrijf in Utrecht. Mijn verloofde (46) werkt daar ook. Sinds 1 april (het is geen grapje) woon ik officieel samen. Over 6 weken verhuizen we naar ons nieuwe huis waar we onze eigen, fijne, nieuwe herinneringen gaan maken. Een echte nieuwe start als samengesteld gezin met in totaal vier heerlijke dochters.

Omslagpunt

Het klinkt goed tot zo ver toch? Dat is het ook! Dit jaar is alles anders. Hoewel ik heel wat heb gesputterd omdat ik bang was mijn onafhankelijkheid te verliezen, heeft mijn verloofde me absoluut bewezen dat vrijheid niet in ongebondenheid zit. Ik wil nu zeker weten wél trouwen en ik zie het leven met hem en onze meiden samen helemaal zitten.

Op 19 mei ben ik de bruid. Wie had dat gedacht…

Gastblogger Daphne is 39 jaar
en woont in de Flevopolder. 19 mei 2018
trouwt zij met haar grote liefde. Lees elke maand
mee over haar voorbereidingen.

 

 

Lees ook het volgende deel:
Daphne: Lach eens naar het vogeltje! Over de bruidsreportage

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.