Gastblogger gezocht

In 2016 kreeg Loves 2 Love een eigen domeinnaam, en een duidelijkere richting. Op Loves 2 Love vind je allerlei artikelen over liefde, relaties en trouwen. Want iedereen houdt toch van de liefde?

Al vanaf 2012 schrijf ik artikelen voor Loves 2 Love, helemaal alleen. In eerste instantie dagelijks, en op dit moment verschijnen er 4 artikelen per week. En nu ben ik op zoek naar 1 of meerdere gastblogger(s).

Even voorstellen

Mijn naam is Anne, ik ben 26 jaar en samen met mijn grote liefde woon ik in IJsselstein. Naast het schrijven op Loves 2 Love werk ik als marketing & communicatie medewerker bij de organisatie van verloskundigen. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden op een feestje omdat vriendlief DJ is.

Mijn liefde voor trouwen ontstond al op vroege leeftijd. Voor mij was het geen vraag óf ik zou gaan trouwen, maar eerder wanneer. Voor mij was het dan ook logisch om de liefde als onderwerp te kiezen voor mijn blog. En die liefde deel ik inmiddels met zo’n 5.000 unieke bezoekers per maand.

Waar ben ik naar op zoek?

Vind jij het leuk om eens in de week, om de week of eens per maand een artikel te schrijven over onderwerpen als liefde, relaties en trouwen? Maak jij graag DIY-filmpjes en ben je op zoek naar een platform om deze te delen? Ga je trouwen en wil je jouw reis naar jullie bruiloft delen? Dan ben ik op zoek naar jou.

Wat vind ik belangrijk?

Bij het schrijven van artikelen:

  • Dat je kwalitatief goede stukken schrijft
  • van minimaal 300 woorden
  • met eigen foto’s

Bij het maken van video’s:

  • Dat je goed bent met editten
  • je filmpjes een duidelijk onderwerp hebben

Wat krijg je ervoor terug?

Eeuwige dankbaarheid, een groot lezersaantal en bekendheid voor je eigen website/blog (bij elk door jou geschreven artikel komt een link naar je website/blog). Heb je geen eigen website of blog maar wil je wel graag schrijven? Dat mag natuurlijk ook! Mail me voor meer info en bij interesse op info@loves2love.nl of laat hieronder een reactie achter.