Gwendy dacht dat ze nooit zou trouwen

Ben jij ook zo benieuwd naar hoe andere bruiden hun bruiloft gepland hebben en waar zij tegenaan liepen? Gastblogger Gwendy (26) vertelt je alles over haar huwelijk, dat op 4 mei 2019 plaats zal vinden. Vandaag stelt Gwendy zich aan je voor.

Lees ook: Even voorstellen: Gastblogger Jolien

Een tindermatch

Ik ben Gwendy en deze zomer word ik 27 jaar. 4 mei 2019 wordt mijn grote dag, ik treed dan in het huwelijksbootje met Benjamin. Wij zijn een echte Tindermatch.

Geen zelfvertrouwen

Heel lang dacht ik nooit een relatie te hebben, laat staan dat ik ooit zou trouwen. Alhoewel ik daar wel altijd van gedroomd heb. Ik was altijd het dikkerdje van de groep en niemand zag mij staan. Toen ik jong was, en later in mijn tienerjaren, ben ik veel gepest. Dat liet mijn zelfvertrouwen er niet op vooruit gaan. Zeker niet op het gebied van jongens.

Zo heb ik een paar keer een online relatie gehad. Maar op het moment dat ze mij in het echt zagen was de liefde over. In mijn puberjaren hielp de druk van familie ook niet echt. De welbekende nieuwjaarswens: “en dit jaar een lief?” maakte mij niet gelukkig.

geen zelfvertrouwen

Aan mezelf werken

In 2015 besloot ik om aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik schreef me in om vrijwillig op een festival te werken, en ging dus alleen naar een concert. Ik had me neergelegd bij het idee dat ik de rest van mijn leven alleen zou zijn. En wat kon het voor kwaad om dan Tinder eens een kans te geven, gewoon voor de fun.

Na een paar keer een match te hebben voor een snelle wip (nee, bedankt!), klikte het heel goed met een bepaalde match. Ik merkte dat hij ook wat aan de verlegen kant was. Maar na enkele weken online gesprekken gevoerd te hebben, wilden we beiden wel afspreken. Goh wat was dat spannend! Maar vanaf het moment dat we samen waren, viel alle stress weg.

Niet meer losgelaten

Sindsdien hebben we elkaar niet meer losgelaten. Ik moest mijn familie wel overtuigen van mijn liefde voor Benjamin, want ze vertrouwden het niet zo, een kerel van het internet. Maar ook dat lukte en nu hebben ze hem ook in hun armen gesloten.

Sindsdien is mijn leventje wel snel veranderd. Na een maandje zijn we gaan samenwonen en later kochten we samen een huis. Natuurlijk hoorden daar ook beestjes bij, waar we veel liefde aan hebben gegeven. Wij waren er al langer van overtuigd dat we gingen trouwen, maar ik wilde dat hij het vroeg. We waren van plan om eerst nog te sparen, daar overtuigde Benjamin me van. De verrassing was dan ook groot toen hij in december 2017 op zijn knie ging in Disneyland Parijs. Volgens mij de meest magische plaats ter wereld!

Gastblogger Gwendy is 26 jaar
oud en woont in België.

Op 4 mei 2019 trouwt zij
met Benjamin
. Lees elke
maand over haar 
avonturen.

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.