Gratis printable maaltijdplanner om het jaar goed te starten

Het nieuwe jaar is gestart en misschien ben jij het jaar wel met een aantal goede voornemens gestart. Ik in ieder geval wel! 1 van die voornemens is het verliezen van een paar kilo. Om dat te kunnen doen werk ik met een goede planning en mealprep. Daarom heb ik vandaag voor jullie een gratis maaltijdplanner, zodat jij ook aan de slag kunt met mealpreppen!

Wat is mealpreppen?

Mealpreppen is het van tevoren voorbereiden van verschillende maaltijden, zodat je op het moment dat je de maaltijd wilt eten er niet zo veel werk aan hebt. Dit kun je natuurlijk altijd doen, het hoeft niet samen te hangen met afvallen.

Ikzelf merk dat ik momenten heb waarop ik veel maaltijden voorbereid en momenten waarbij het er echt even bij inschiet.

Het nut van een maaltijdplanner

Het gebruiken van een maaltijdplanner heeft verschillende voordelen. Zo kun je sneller boodschappen doen, omdat je alles wat je nodig hebt vast op je lijstje kunt zetten. En je kunt beter in de gaten houden hoeveel en welke voedingsstoffen je binnenkrijgt.

Download de planner

Om gebruik te maken van de maaltijdplanner, kun je deze het makkelijkste downloaden en printen. Print er 1 voor elke week en haal wat inspiratie voor de maaltijden van Pinterest!

maaltijdplanner

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.