Gratis printable voor je unplugged wedding

De unplugged wedding is helemaal hip, en met een goede reden. Want steeds meer mensen zitten vastgeplakt aan hun telefoon (ik ook!) en missen daardoor de mooiste momenten van jullie bruiloft. Om nog maar niet te spreken over alle mobieltjes die te zien zijn op de foto’s van bijvoorbeeld jullie ceremonie.

Fotograaf voor de foto’s

Je huurt niet voor niets een fotograaf in, namelijk om foto’s te maken. En voor de fotograaf is het ook erg frustrerend om iedereen goed op de foto te zetten als er steeds mensen in de weg lopen om met een telefoon foto’s te maken. Je kunt dus wel stellen dat fotografen ook wel fan zijn van de unplugged wedding.

Niet als eerste op social media

Veel bruidsparen vinden het niet zo tof als gasten al foto’s op social media zetten voordat zij daar zelf de kans toe hebben. Niet alleen omdat de bruid er misschien wel zeker van wil zijn dat ze er zo voordelig mogelijk op staat, maar ook omdat zij zelf de primeur willen hebben van het plaatsen van foto’s. Denk jij er ook zo over? Dan is de unplugged wedding zeker wat voor jou.

Telefoons uit

Vraag je gasten of ze hun telefoons en camera’s in hun zak willen laten, om echt van het moment te kunnen genieten. Want, trouwen doe je liever met hen, dan met hun camera. Dit bericht kun je meesturen met je uitnodiging, plaatsen op je trouwsite (als je die hebt) en natuurlijk ergens duidelijk ophangen of neerzetten op jullie bruiloft.

Printable unplugged wedding

Met deze gratis printable kun jij je gasten laten weten dat mobieltjes niet gewenst zijn op jullie bruiloft. Download de afbeelding en print hem uit. Eventueel kun je deze ophangen in een lijstje, of plaatsen op een ezel. Kies voor iets wat bij jullie thema past.

 

unplugged wedding

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.