Heel veel liefde: 5 jaar samen met mijn hunk!

5 jaar geleden stopten vriendlief en ik met het om elkaar heen draaien en maakten we onze relatie officieel. Slechts enkele maanden later ging ik ‘permanent logeren’ bij hem en vanaf januari 2013 woonden we officieel samen.

7th Sunday

Iemand bekend met het festival 7th Sunday? Elk jaar vindt dit plaats met pinksteren (vorige week dus) en dit is het feest waar vriendlief en ik elkaar voor het eerst zagen staan. Althans, waar ik hem voor het eerst zag staan. Hij moest daar draaien en ik kon onverwachts bij iemand op de gastenlijst en daardoor alsnog mee.

Vriendlief greep zijn kans en vroeg of ik mee ging naar Shermanology, die op dat moment moesten draaien. Dat leek mij wel leuk, dus ik ging mee. Met zijn tweetjes hebben we genoten van de show en waren ook later niet uit elkaar te halen.

5 jaar samen

Meteen de vuurproef

De volgende dag onderging (toen nog niet) vriendlief meteen de vuurproef: het ontmoeten van mijn ouders. Hij kwam naar de haven waar mijn ouders hun boot hebben liggen en we vertrokken samen naar het strandje daar vlakbij. Ook de dagen daarna waren we onafscheidelijk. Vriendlief had vakantie en ik liep stage in Utrecht en hij haalde me dan na mijn werk op.

Voetbal

Mijn vuurproef kwam het weekend daarna, toen ik mee voetbal ging kijken bij een kennis van hem (die ik gelukkig wel al kende!). Hij dook voor de tv, en ik moest mezelf even zien te redden. Gelukkig werd ik goedgekeurd door de groep (volgens mij) en een dag later maakten wij onze relatie officieel.

Een hamster, een vogel en een huis later

Toen ik officieel naar IJsselstein verhuisde ging Vladimir Brezjnev (ook wel gewoon Vladimir) mijn russische dwerghamster natuurlijk mee. Helaas hebben die beestjes niet het eeuwige leven en maakten we na Vladimir nog even de fout om twee muizen te nemen. Die gingen snel de deur weer uit en niet veel later kwam onze parkiet Pino het gezin versterken.

Inmiddels hebben we ook een koophuis en zijn we helemaal gesetteld. In een huis met een tuin, een bad en genoeg ruimte voor Pino om rondjes te vliegen. Het is ons eigen droomhuisje en wat zijn we er blij mee.

5 jaar samen

Dat kleine wolkje aan de lucht

En toen kreeg ik een ongeluk. Iets waar we beiden echt niet op zaten te wachten. Wie wel? Na het ongeluk liet vriendlief me zien dat hij me echt niet in de steek zou laten. Dat was geen optie voor hem. Het is zoals het is, en hij houdt nog steeds van me. En dat bewonder ik zo ontzettend in hem. Als het even moeilijk wordt is hij niet zo maar weg.

Vriendlief rent dan misschien wel weg bij kotsgeluiden, maar toen ik gehecht moest worden bleef hij mijn handje vasthouden. En het is ook wel weer humor als je boven de pot hangt en dan van beneden hoort: ‘Gaat het wel?’

In sickness and in health

Bij ziekte en gezondheid, wordt altijd gezegd tijdens de trouwgeloften. Wij zijn dan misschien niet getrouwd, maar hebben inmiddels wel al ervaren dat wij in ziekte en gezondheid voor elkaar zorgen. Wat houd ik ontzettend veel van deze man, en dat ga ik nog heel veel jaren doen!

2 gedachten over “Heel veel liefde: 5 jaar samen met mijn hunk!

  1. Gefeliciteerd met jullie 5-jarig jubileum! Zo te horen hebben jullie echt een goede aan elkaar en zijn jullie na die tijd nog zo gelukkig samen. Heel mooi om te lezen!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.