Hieperdepiep een nieuwe rubriek: my Pinterest favorites #1

Op de geweldig leuke blog van Irma kwam ik de categorie ‘My Pinterest favorites’ tegen, en dat vond ik zo gaaf dat ik het in een eigen jasje terug wilde laten komen op mijn blog. Ik ben namelijk al jaren actief op Pinterest, maar heb daar nog niet zo veel volgers. Het schijnt echt een platform voor vrouwen te zijn, maar laten de meeste van mijn lezers nu ook net vrouwen zijn!

Dus vandaag ga ik jullie vervelen (of laten genieten) met mijn Pinterest favorieten van dit moment op het gebied van trouwjurken, aankleding van een bruiloft, verlovings-/trouwringen en beauty. Nooit meer een pin van mij missen? Volg me dan hier!

Trouwjurken

Er zijn bruiden die al jaren dromen over hun trouwjurk, en er zijn bruiden die er nog nooit over nagedacht hebben tot ze moeten kiezen. Ik ben nog geen bruid, maar heb toch al regelmatig nagedacht over welke jurk ik wil kiezen. Het grappige is dat dit steeds verandert, aangezien ik steeds verander. Ik laat je een paar jurken zien die ik erg mooi vind.
My pinterest favoritesmy pinterest favoritesmy pinterest favorites

Verloving

De helft van de fun van je bruiloft gaat in de voorbereiding zitten. Dat begint al bij je verloving, hoe maak je het bekend? En wie moet er welke rol spelen bij jouw bruiloft, oftewel: wie wordt er bruidsmeisje? Ook hier biedt Pinterest een helpende hand, want er staan zo ontzettend veel leuke ideeën op!
my pinterest favoritesmy pinterest favoritesmy pinterest favoritesmy pinterest favorites

Aankleding van je bruiloft

Ik pin bijna alleen maar dingen die bruiloft gerelateerd zijn volgens mij. En motivatie quotes voor bij het sporten. Ik heb ook een bord vól met ideeën voor de aankleding van een bruiloft. Hier heb ik al inspiratie voor verschillende artikelen uit gehaald (zoals onder andere het artikel over de festival bruiloft).
my pinterest favoritesmy pinterest favoritesmy pinterest favoritesmy pinterest favorites

Beauty

Ik zou mezelf niet zijn als ik niet ook wat over schoonheid zou pinnen. Mooie kapsels (die mij nooit lukken), gave tatoeages, prachtige nailart en lekker zeiken op mijn krullende haar. Jup, dat is mijn beauty bord!
my pinterest favoritesmy pinterest favoritesmy pinterest favoritesmy pinterest favoritesmy pinterest favorites

Festivals <3

Dit jaar kan ik er gelukkig alweer wat meer meepakken dan vorig jaar. Helaas nog niet zoals ik dat voor mijn ongeluk kon, en het ziet er naar uit dat dat ook niet meer gaat lukken. Het acceptatieproces daaromheen is begonnen en ik probeer zo veel mogelijk te genieten van de festivals waar ik wél heen kan. En daar hoort een Pinterest bord bij.
my pinterest favoritesmy pinterest favoritesmy pinterest favoritesmy pinterest favorites

6 gedachten over “Hieperdepiep een nieuwe rubriek: my Pinterest favorites #1

    1. Hahahaa, ik loop altijd tegen hetzelfde aan. Weet niet eens meer wie ik wel of niet volg 😉 Volgens mij volg ik jou ook al, tof dat we dezelfde smaak hebben!! :):)

    1. Ja heerlijk hè, uren scrollen en pinnen op zoek naar die perfecte jurk. Ben heel benieuwd met wat voor jurk je uiteindelijk eindigt!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.