Huwelijksaanzoeken die niet helemaal als gepland gingen

Over het algemeen ben je er redelijk zeker van dat je partner ‘ja’ zegt als je een huwelijksaanzoek gaat doen. Tenminste, dat is te hopen. Twijfel je, dan raad ik het af om een aanzoek te doen. De mannen en vrouwen in dit filmpje hebben allemaal veel tijd en aandacht gestoken in hun aanzoek, maar toch gingen hun huwelijksaanzoeken niet helemaal als gepland.

Lees ook: Huwelijksaanzoek doen als een BAAS: zo doe je een aanzoek

Een wegrennende partner

Niets zo pijnlijk als een partner die wegrent als jij dé vraag net hebt gesteld. Nee, wacht, het kan wel erger. Een partner die wegrent terwijl jij net op het podium, voor een grote groep mensen je hart hebt blootgelegd en hem of haar ten huwelijk hebt gevraagd.

Zoals ik al eerder zei, zou ik bij twijfel nog even wachten met een aanzoek. Wil je toch écht dat aanzoek doen, maar twijfel je? Ga dan in ieder geval voor een aanzoek dat níet voor een grote groep mensen wordt gedaan. Zeker als je niet weet of hij of zij zo’n aanzoek wel zou waarderen.

Een origineel aanzoek

Je moet het de mensen in dit filmpje in ieder geval nageven: ze maken wel werk van hun aanzoek. Het is alleen jammer dat het niet gewaardeerd wordt.

 

Hoe was jouw aanzoek?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.